4 k beamer

Door de coronacrisis werkt tot wel 40% van werkend Nederland thuis. Dat we allemaal een beetje onze draai hebben moeten vinden is zeker, want hoe maak je van je privé situatie de ideale thuiswerkplek? Veel mensen missen een laptop of juist een extra scherm. En dan hebben we het nog niet over de kinderen die ook thuis aan het rondrennen en leren zijn. Een beamer kan in veel gevallen een perfecte oplossing zijn in deze situatie. Het is misschien niet waar je meteen aan denkt en daarom geven we je in dit artikel 3 manieren waarop jij in deze thuiswerk situatie een 4k beamer kunt inzetten.

Disney+ eerder beschikbaar in Nederland door exclusieve proefperiode

Sommigen van jullie zitten er geheid al een tijdje op te wachten, de officiële release van de nieuwe concurrent van streaming gigant Netflix: Disney’s streamingdienst Disney+. De Nederlandse mensen die hebben gewacht worden vroeg beloond, want Disney heeft twee maanden eerder dan verwacht zijn streamingsdienst gelanceerd in Nederland.

Philips Momentum

Console-gamers opgelet! Afgelopen maand presenteerde Philips een nieuwe 4K-monitor: de Momentum 436M6VBPAB. Dit is het eerste model in de nieuwe ‘Momentum’ lijn die zal bestaan uit ‘entertainment monitors’. Met deze beeldschermen richt Philips zich met name op de console-gamers, maar zelfs voor de pc-gamers kan dit scherm interessant zijn! Als tech- en gadgetblog kunnen we dit nieuws niet laten liggen! Hieronder lees je alles over de Momentum 436M6VBPAB!

geblokkerde content van tv kijken in buitenland

Heb jij televisie van Ziggo of KPN? Dan weet je ook dat beide providers een app aanbieden waarmee je tv kunt kijken zonder dat je thuis bent. Met de Ziggo Go app en de KPN Interactieve TV app kun je buitenshuis live-tv kijken en tot zeven dagen programma’s terugkijken. Het enige wat je nodig hebt om gebruik te maken van deze diensten is wifi of een mobiele internetverbinding. Veel Ziggo- en KPN-klanten vinden het fijn om te weten dat zij op vakantie gewoon hun tv-programma’s kunnen blijven volgen via deze apps. Helaas is het zo dat in het buitenland allerlei tv-programma’s geblokkeerd zijn voor Ziggo Go en KPN Interactie TV. Hieronder lees je hoe dit komt en wat je moet doen om toch alle programma’s te bekijken.

Techbird tv's; waarop letten bij aanschaf nieuwe tv

Televisie kopen? Dan heb je tegenwoordig een enorme keuze aan verschillende modellen. Ook in de wereld van tv’s ontwikkelen nieuwe technologieën zich erg snel. Doordat de beeldkwaliteit en slimme functies tegenwoordig erg belangrijk zijn, zie je dat tv’s worden aangeduid als bijvoorbeeld smart tv of 4K tv. Ben jij je aan het oriënteren voor een nieuwe televisie? Lees dan zeker verder! In dit artikel leggen we uit waar je op moet letten bij de aankom van een nieuwe tv!

mediaboxen android televisie

Voordat we starten met dit artikel willen we vermelden dat het streamen en downloaden van films illegaal is vanwege auteursrechtenschending. Daarnaast loopt er momenteel een rechtzaak over dit gegeven die moet bepalen of er daadwerkelijk sprake is van schending van auteursrecht wanneer een bedrijf een voor geïnstalleerde media-box verkoopt. Dit kan tot een eventueel verkoopverbod leiden.

Gratis televisie kijken? Gratis films kijken? Dat is mogelijk! We kennen allemaal wel die ene vriend of dat ene familielid die een klein kastje onder zijn televisie heeft staan waar hij alle nieuwe films gratis op kan kijken. In dit artikel leggen we uit wat voor kastjes dit zijn en hoe het mogelijk is om al die films en tv-kanalen gratis te kunnen streamen.

Samsung tv die op een schilderij lijkt

De televisie ging de afgelopen jaren van een enorm bakbeest naar een plat gestroomlijnd apparaat, werd aan de muur opgehangen en kreeg later allerlei ‘smart’ mogelijkheden. Maar nog nooit is de televisie als kunstobject opgehangen in een woonkamer. Vanaf nu is dat wel het geval met ‘The Frame’ van Samsung. In januari liet Samsung – tijdens de Consumer Electronics Show (CES) 2017 – een concept zien van een tv die als kunstobject diende wanneer hij uitstond. In april 2017 werd ‘The Frame’ aangekondigd en nu is hij te koop! In dit artikel vertellen we je meer over dit nieuwe type televisie.