geblokkerde content van tv kijken in buitenland

Heb jij televisie van Ziggo of KPN? Dan weet je ook dat beide providers een app aanbieden waarmee je tv kunt kijken zonder dat je thuis bent. Met de Ziggo Go app en de KPN Interactieve TV app kun je buitenshuis live-tv kijken en tot zeven dagen programma’s terugkijken. Het enige wat je nodig hebt om gebruik te maken van deze diensten is wifi of een mobiele internetverbinding. Veel Ziggo- en KPN-klanten vinden het fijn om te weten dat zij op vakantie gewoon hun tv-programma’s kunnen blijven volgen via deze apps. Helaas is het zo dat in het buitenland allerlei tv-programma’s geblokkeerd zijn voor Ziggo Go en KPN Interactie TV. Hieronder lees je hoe dit komt en wat je moet doen om toch alle programma’s te bekijken.

Techbird tv's; waarop letten bij aanschaf nieuwe tv

Televisie kopen? Dan heb je tegenwoordig een enorme keuze aan verschillende modellen. Ook in de wereld van tv’s ontwikkelen nieuwe technologieën zich erg snel. Doordat de beeldkwaliteit en slimme functies tegenwoordig erg belangrijk zijn, zie je dat tv’s worden aangeduid als bijvoorbeeld smart tv of 4K tv. Ben jij je aan het oriënteren voor een nieuwe televisie? Lees dan zeker verder! In dit artikel leggen we uit waar je op moet letten bij de aankom van een nieuwe tv!

mediaboxen android televisie

Voordat we starten met dit artikel willen we vermelden dat het streamen en downloaden van films illegaal is vanwege auteursrechtenschending. Daarnaast loopt er momenteel een rechtzaak over dit gegeven die moet bepalen of er daadwerkelijk sprake is van schending van auteursrecht wanneer een bedrijf een voor geïnstalleerde media-box verkoopt. Dit kan tot een eventueel verkoopverbod leiden.

Gratis televisie kijken? Gratis films kijken? Dat is mogelijk! We kennen allemaal wel die ene vriend of dat ene familielid die een klein kastje onder zijn televisie heeft staan waar hij alle nieuwe films gratis op kan kijken. In dit artikel leggen we uit wat voor kastjes dit zijn en hoe het mogelijk is om al die films en tv-kanalen gratis te kunnen streamen.