Over TechBird

Techbird.nl – Dé Techblog van Nederland

TechBird is een online magazine over tech, mobile en gadgets. Je leest hier altijd het laatste nieuws over technologische ontwikkelingen, de nieuwste smartphones, smartwatches, domotica en andere tech-gadgets. Wij vertellen je graag alle ins en outs over deze gadgets zodat jij altijd up-to-date bent over de laatste trends. Ben je op zoek naar unieke gadgets voor jezelf of om cadeau te geven? Dan kun je bij Techbird terecht! Naast talloze interessante artikelen vind je in de Techbird gadget store de speciale selectie aan gadgets en tech-producten van onze aangesloten webshops.

De webredactie van Techbird

Om je alles te kunnen vertellen over de nieuwste trends en regelmatig nieuwe content op Techbird te kunnen plaatsen, werk ik, Rick van Lierop, samen met mijn gepassioneerde redactieteam en tech-fanaten. Hieronder stel ik ze graag aan je voor.

Rick van Lierop – Hoofdredacteur

Mijn naam is Rick van Lierop en ben 33 jaar. Ik ben een echte gadgetfreak en helemaal bij als het gaat om de nieuwste trends en ontwikkelingen in de techwereld. Om die reden houd ik dagelijks techblog Techbird bij en plaats ik, samen met mijn redactieteam, relevante artikelen over alles wat te maken heeft met tech.

rick van Lierop de eigenaar van Techbird

Philip Bakker – Schrijver

Ik ben Philip Bakker en ik ben 23 jaar. In mijn dagelijks leven ben ik student commerciële economie. Deze opleiding volg ik met veel plezier. In mijn vrije tijd hou ik me bezig met de nieuwste gadgets. Ik kan het niet laten, maar ik wil al die toffe nieuwe producten uitproberen! Mijn ervaringen over de nieuwste snufjes deel ik graag met jullie in mijn blogs.

Philip Bakker

Sophie de Winter – Schrijver

Mijn naam is Sophie de Winter en ik ben 25 jaar. Ik ben floormanager bij een elektronica winkel. Ik zie hier wekelijks nieuwe tv’s, smartphones, laptops en tablets de revue passeren, en omdat ik ze ook verkoop, weet ik er natuurlijk alles van. Alle informatie deel ik graag met jullie in mijn artikelen. Zodat jullie altijd op de hoogte zijn!

Sophie de Winter

Aansluiten bij het Techbird-team?

Ik werk samen met een vaste redactie, maar we zijn altijd op zoek naar enthousiaste gastbloggers die het leuk vinden om artikelen te schrijven! Lijkt het je leuk? Laat dan een berichtje achter!

Heb je vragen en/of tips? Laat het me gerust weten via info@techbird.nl.

Groet,

Rick en het team,

(Visited 1.209 times, 1 visits today)