Disney+ eerder beschikbaar in Nederland door exclusieve proefperiode

Disney+ nu beschikbaar in Nederland

Sommigen van jullie zitten er geheid al een tijdje op te wachten, de officiële release van de nieuwe concurrent van streaming gigant Netflix: Disney’s streamingdienst Disney+. De Nederlandse mensen die hebben gewacht worden vroeg beloond, want Disney heeft twee maanden eerder dan verwacht zijn streamingsdienst gelanceerd in Nederland.

Geniet van Walt Disney’s streamingdienst tijdens gratis proefperiode

Je leest het goed, Disney+ is op dit moment beschikbaar voor Nederlandse gebruikers. Het gaat hier om een proefperiode van twee maanden waarin je geheel gratis alles wat Disney+ momenteel aanbiedt, kan bekijken. Let wel op, je moet een betaalmethode registreren, maar als je jouw abonnement opzegt voor 12 november worden er geen kosten in rekening gebracht. Vanaf 12 november zal je 7 euro per maand/70 euro per jaar moeten betalen om gebruik te kunnen maken van de nieuwe Disney Streamingdienst.

Disney+ begint twee maanden eerder in Nederland

Waar kan ik Disney Plus op gebruiken?

Je kan jezelf inschrijven voor de dienst via de Disney+ website, en via de Disney+ app die beschikbaar is voor Android, IOS, Xbox One, PS4 en LG TV’s met WebOS.Streamingdienst Disney Plus heeft een uitgebreid aanbod voor jong en oud

Het scala aan films en series dat je zal kunnen bekijken tijdens deze twee maanden durende proefperiode is een beperkt aanbod vergeleken met wat beschikbaar zal zijn zodra Disney’s eigen streamingdienst officieel lanceert.  Dit betekent dus dat alle nieuwe series en films die zijn aangekondigd zoals de live-action Lady en de Vagebond, Marvel Studios’ Loki, en The Mandelorian nog niet beschikbaar zullen zijn.

Er is voor ieder wat wils op Disney+, ben je een die-hard Star Wars fan, of wil je nou eindelijk eens alle Marvel films in de goede volgorde bekijken? Je kan gewoon naar de desbetreffende categorie gaan en jezelf volledig onderdompelen in alle huidige films en series.

Het beginscherm van Disney+ met verschillende collections

Disney Plus Streaming heeft veel handige functies

Op één account kan je zeven verschillende profielen hebben, wat wel handig is, aangezien je dan niet opeens Mickey Mouse Clubhuis tussen je laatst bekeken series hebt staan. Je kan de profielen ook aanpassen naar je wensen door bijvoorbeeld een leuk icoon te nemen met een bekend Disney personage er op zoals Darth Vader of Baymax. Er kunnen op één moment vier streams per account actief zijn. Verder heeft Disney Plus veel andere functies die je mag verwachten van een Disney streaming platform Denk aan functies zoals:

  • Een Watchlist
  • Ondertiteling
  • Het automatisch afspelen van video’s
  • Downloaden van series/films zodat je ze later offline kan bekijken

De benodigde internetsnelheid voor een Disney Plus download is nog niet precies bekend, maar je kan er van uitgaan dat de snelheid ongeveer hetzelfde is als hoeveel MB nodig is om een Netflix film of serie te downloaden.

Hoe kan ik mijn Disney Plus opzeggen?

Het is allemaal wel leuk, zo’n gratis proefperiode, maar wat is het addertje onder het gras? Aangezien je gelijk een betaalmethode moet registreren, geef je gelijk toegang aan Walt Disney’s Streamingdienst om vanaf 12 november elke maand het bedrag van het Disney Plus abbonement van jouw rekening af te halen. Wil je voorkomen dat op 12 november er 7 euro van jouw bankrekening wordt afgeschreven door Disney+ Nederland? Disney Plus opzeggen? Dat doe je door de volgende stappen te volgen:

  • Ga naar de Disney plus website op jouw laptop of PC en log in op jouw account.
  • Richt met je muis op jouw profielicoon rechtsbovenin het scherm en druk vervolgens op het kopje ‘Account’
  • Druk op ‘Factureringsgegevens’ onder het kopje ‘Abonnement’ en klik dan vervolgens op ‘Abonnement opzeggen’.
  • Bevestig dat je jouw abonnement wilt opzeggen door op ‘opzegging voltooien’ te klikken.

En dat is hoe je jouw Disney Plus abbonement opzegt, zodra jouw abonnement is opgezegd kan je gewoon nog tot 12 november genieten van alles op de nieuwe Disney streamingdienst zonder dat je, je zorgen hoeft te maken om een eventuele afschrijving.Walt Disney streaming abonnement

Ik heb zelf gelijk de app gedownload en een Disney Plus abonnement afgesloten, aangezien ik heel erg uitkijk naar de nieuwe series die Disney gaat uitbrengen op zijn streamingdienst

Ga jij gelijk een account registreren en gebruik maken van de proefperiode van Netflix zijn nieuwe concurrent,, of heb jij totaal geen behoefte aan Disney+? Laat het ons weten in de reacties, en vergeet zeker niet even te vermelden naar welke serie of film jij het meest uitkijkt!

(Visited 1.146 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *