nieuwe iPhone SE2

Al geruime tijd lopen iPhone liefhebbers rond met knikkende knieën, zwetende oksels en grote ogen van verwachting; de verwachting is dat de nieuwste iPhone, de SE 2, zeer binnenkort gelanceerd gaat worden. Deze nieuwe release van s ‘werelds bekendste smartphonemerk laat al een tijdje op zich wachten en was de afgelopen maanden voer voor speculaties. In hoeverre lijkt het SE 2 model op de bestaande iPhone 8? Welke specs mogen we verwachten? En wanneer komt nu eindelijk die langverwachte release? In afwachting van de grote onthulling praten wij je in onderstaand artikel bij over het allerlaatste iPhone SE 2 nieuws.

Verwachting smartphones 2020

De ontwikkelingen op het gebied van smartphones zijn altijd spannend. In 2019 hebben we al wat voorproefjes gezien van modellen met revolutionaire nieuwe technologieën. Klaptelefoons met vouwbare schermen waren misschien (nog) niet zo’n succes maar smartphones worden steeds krachtiger en vooral op fotogebied is er steeds meer mogelijk. Ook zorgt de 5G die voorzichtig zijn intrede in Nederland doet voor nieuwe mogelijkheden.
In 2020 komen er weer een aantal nieuwe high end-modellen op de markt. Wat hebben onder andere Samsung, Apple en Huawei in petto?

onbekende android smartphones

Iedereen is wel bekend met populaire smartphone merken als Apple, Samsung, Huawei, Nokia, Motorola en Sony. Een deel van deze telefoonmerken was in de jaren 90 al actief op de markt voor mobiele telefoons (in de tijd dat smartphones nog niet bestonden). De laatste jaren zijn er echter steeds meer smartphone merken bijgekomen, en veel daarvan zijn bij het grote publiek nog niet of nauwelijks bekend. Een aantal van deze minder bekende telefoonmerken lichten we in dit artikel uit. Er zijn namelijk leuke wetenswaardigheden over sommige van deze merken. Misschien dat jouw keuze als je een nieuwe smartphone gaat aanschaffen in de toekomst dan ook wel juist op één van deze merken komt te vallen en niet meer op één van de traditionele, bekende merken. Hoe dan ook winnen de minder bekende telefoonmerken populariteit ten koste van de populaire telefoonmerken.

Galaxy S11/S20 letsgodigital render

De Samsung Galaxy S serie is a al jaren één van de meest geanticipeerde smartphone releases elk jaar naast de Apple iPhone. Na een kleine upgrade van de S9 lijn, bracht de Galaxy S10 lineup een onverwachte verbetering in de vorm van een nieuw Infinity-O ontwerp voor de display, drie camera’s aan de achterkant van de telefoon, en zelfs een derde ‘budget’ model. In de komende maanden zal Samsung de Galaxy S20 uit de doeken hullen, maar gaat de S20 (Voormalig de Galaxy S11) de verwachtingen waarmaken?

refurbished iphone x

Ben je een liefhebber van Apple producten en sta je op het punt om een nieuwe iPhone aan te schaffen?  Kijk nog eens goed naar je budget en naar de prijzen die je online voor een nieuwe iPhone X ziet. Je weet dat je aardig in je buidel zult moeten tasten, wil je geen risico lopen. Het kan interessant zijn om te besparen door een iPhone X in het circuit voor tweedehands goederen te kopen. Je loopt natuurlijk wel een aantal risico’s. Je aankoop is misschien van binnen vervuild of het bevat onderdelen die defect zijn of door slijtage minder goed functioneren. Je kunt veel ellende voorkomen door een refurbished iPhone X te kopen.