drank wodka

3 toffe drankspel apps voor een onvergetelijke avond!

Iedereen heeft wel eens een avond meegemaakt waarop een moment aanbrak waarop iemand op het idee kwam om een drankspel te gaan doen. Grote kans dat je deze avond nog herinnert met een glimlach. Drankspellen kunnen een avond hartstikke gezellig maken. Veel mensen grijpen naar het ouderwetse kaartsetje dat ze nog ergens hebben liggen. Maar veel mensen vergeten dat er allerlei drankspel apps zijn die je gewoon even kunt downloaden op je smartphone. De leukste hebben we in dit artikel voor je op een rijtje gezet. Proost!

(Artikel gaat verder onder de advertentie)

1. Drink and Tell

Pak je beste wodka fles er maar vast bij! Als je de app Drink and Tell downloadt op je smartphone, heb je in een handomdraai gezorgd voor een geslaagde avond. Niet voor niets is de app al door meer dan een half miljoen mensen gedownload! Het concept is simpel: de app stelt de spelers bepaalde vragen uit bepaalde categorieën. Elke speler beantwoordt de vraag en houdt zijn of haar antwoord geheim voor de andere spelers. Wanneer iedereen geantwoord heeft wordt het duidelijk wat het antwoord is. Degenen die de vraag fout hebben beantwoord moeten vervolgens drinken.

2. Drinking Game Machine

Voor we verder gaan: bedenk wel dat het goed is om verstandig te drinken. Drankspellen zijn fantastisch om te doen maar kunnen ook wel eens uit te hand lopen. Hier gaan we uiteraard niet van uit en met de app Drinking Game Machine heb je de beschikking over meerdere drankspellen in één app. Er zit bijvoorbeeld een game in die een quiz vorm heeft, net als de voorgaande app, maar ook een kaart spel en reactie spelletjes. Er is niet bijster veel keuze, maar het is wel een volledig gratis app. Dat is natuurlijk altijd fijn!

3. Game of Shots

Deze app bevat ook meerdere drankspellen, maar dan vooral de bekendere drankspellen. Mogelijk dat je die dus al wel kent. Denk aan Never Have I Ever of Truth or Dare. Wat ook erg prettig is, is dat deze app bij elke game uitleg geeft. Niets vervelender dan tijdens een feestje eerst nog alle spelregels moeten Googelen. Het mooie aan deze app is verder dat de app er zelf goed en overzichtelijk uitziet. Niet elke app met  drankspellen ziet er even mooi uit of werkt even lekker. Je wilt wel het liefst gewoon vlot door kunnen met het spel.

Deze apps zijn gegarandeerd een goede keuze wat betreft drankspellen apps. We wensen je nu alvast veel plezier!

(Visited 740 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *