4 k beamer

Waarom juist nu een beamer een fijne toevoeging is

Door de coronacrisis werkt tot wel 40% van werkend Nederland thuis. Dat we allemaal een beetje onze draai hebben moeten vinden is zeker, want hoe maak je van je privé situatie de ideale thuiswerkplek? Veel mensen missen een laptop of juist een extra scherm. En dan hebben we het nog niet over de kinderen die ook thuis aan het rondrennen en leren zijn. Een beamer kan in veel gevallen een perfecte oplossing zijn in deze situatie. Het is misschien niet waar je meteen aan denkt en daarom geven we je in dit artikel 3 manieren waarop jij in deze thuiswerk situatie een 4k beamer kunt inzetten.

1. Bekijk presentaties op groot scherm

Nu je thuis zit, werk je waarschijnlijk op een kleiner scherm dan dat je op kantoor doet. Presentaties zijn vaak online en ook lezingen kun je via een link bijwonen. Een klein schermpje is lekker handig, maar niet als je goed moet opletten en aantekeningen tegelijk wilt maken. Daarom is het inzetten van een beamer ideal. Door de presentatie aan te sluiten op de beamer, krijg je alles mee en kun je in de tussentijd aantekeningen maken. 

2. Zorg dat je kinderen bij de les blijven 

Home school is een van de dingen die nu door veel ouders van kinderen wordt gegeven. Dit is niet altijd even makkelijk, helemaal als je als ouder een vaste baan hebt en je nu daarnaast je kinderen les moet geven. Gelukkig springen steeds meer scholen bij met online lessen. En wat is er beter dan dit te laten zien op groot scherm? Met een beamer tover je een kamer om tot privéklaslokaal en leren je kinderen op een speciale, inspirerende manier.

3. Kies voor ontspanning 

Naast werken en leren is het natuurlijk super lekker om te ontspannen. Helaas kun je niet meer naar een pretpark, restaurant of andere leuke plek en wordt het aangeraden zo veel mogelijk binnen te blijven. Waarom zou je er binnen dan niet het beste van maken? Met een Home Cinema beamer creëer je binnen een handomdraai een eigen thuisbioscoop of gamehal. Kijk een hele marathon aan films of organiseer een online game competitie. 

Maak van de periode dat je thuiswerkt en thuis lesgeeft aan je kinderen geeft een leuke en productieve periode met een beamer! 

(Visited 260 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *