online boekhouden

De 7 beste boekhouding apps

Voor eigenaren van kleine bedrijven die voortdurend onderweg zijn, is toegang tot een hoogwaardige mobiele boekhoudingapp een enorme gamechanger. Maar welke van de vele boekhoudapps voor kleine bedrijven is geschikt voor jouw bedrijf? Hieronder is een gids samengesteld van de beste online boekhouding applicaties voor kleine ondernemingen op de markt.

1. Bizcuit

Een van de betere online boekhouding applicaties is Bizcuit. Door de eenvoudige software en regelmatige updates wordt de app door veel bedrijven gebruikt. Ook beveiliging staat hoog in het vaandel. Ze hebben zelfs externe partners aangehaakt om de beveiliging van de app onovertroffen te maken. Alle standaardzaken kun je in deze app verwachten zoals facturen opstellen, bonnen scannen en het goedkeuren/afkeuren van betalingen. Kortom, het maakt het boekhouden een stuk simpeler.

2. FreshBooks

FreshBooks is een genot om te gebruiken. De software is eenvoudig te begrijpen, zelfs als je nog geen boekhoudsoftware hebt gebruikt. FreshBooks beschikt over een gemakkelijk te begrijpen dashboard en schitterende visualisaties, waardoor het lonend is om te gebruiken. Met FreshBooks kun je snel en professioneel facturen opmaken. Andere functies zijn onder meer herhaalfacturatie, schatting en het verzenden van snailmail met één klik.

3. FreeAgent

Met FreeAgent kun je eenvoudig klanten factureren, uitgaven bijhouden, jouw bankrekeningen synchroniseren en zelfs betalingen achterna, allemaal vanuit één intuïtieve interface. FreeAgent biedt op aanvraag uitstekende gebruikersondersteuning en de app maakt regelmatig een back-up van jouw gegevens, zodat je nooit zorgen hoeft te maken dat je deze kwijtraakt. Er is ook een tijdregistratie-element voor FreeAgent, dat elke minuut noteert die je werkt, zodat je volledig accuraat kunt zijn bij het factureren.

4. Quick Books online

Quick Books Online handelt boekhouding, facturering en betalingen af, allemaal op dezelfde plek. De kleurrijke, gebruikersvriendelijke interface biedt een reeks krachtige functies. Deze omvatten schattingen van facturering, tijdregistratie, crediteurenadministratie, rapportage, voorraad, contacten, verkopen en belastingen. Dankzij de online bankieren-integratie van Quick Books Online kun je jouw bank koppelen aan de software om automatisch details van financiële transacties downloaden. Dit zorgt voor een moeiteloze manier om het komen en gaan van de financiën van jouw bedrijf te volgen.

5. Nutcache

Als je op zoek bent naar een online app voor facturering en tijdbeheer, is Nutcache de moeite waard. Hiermee kun je een onbeperkt aantal facturen maken, jouw logo toevoegen en deze bulkgewijs verzenden naar verschillende klanten. Behalve facturatie- en tijdregistratietools bevat Nutcache functies voor uitgaven, rapportage en online betalingen. Een van de grote voordelen van de app is de meertalige interface waarmee je wereldwijd kunt communiceren en coördineren met klanten.

6. Zoho Books

Zoho Books is een andere eenvoudige boekhoudapp. Zoho Books profiteert ook van de integratie met Zoho’s andere zakelijke apps, die misschien wel de meest opvallende alternatieven zijn voor Google Apps For Business. Zoho Books kan je helpen om het eenvoudig te houden in elke fase van de boekhouding voor kleine bedrijven.

7. Sage One

Sage One is een boekhoudapp die werkt volgens een merkwaardig principe. Sage One wil de saaie aspecten van zakelijk boekhouden grotendeels op de automatische piloot zetten. Sage One plaatst eenvoud voor andere overwegingen, maar levert daarom soms in op functionaliteiten. Als je geen liefhebber bent van boekhouden, kun je het allemaal georganiseerd en accuraat houden met Sage One.

(Visited 674 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *