5 gadgets voor in de winter

5 Handige gadgets om de winter door te komen

Het begint steeds kouder te worden en de kachel draait weer overuren. Verlangend naar de zomer, waarin je op straat kunt lopen in een t-shirt, proberen we de kou te trotseren. Bij Techbird hebben wij 5 handige gadgets voor je op een rijtje gezet die je helpen de winter door te komen.

Magnetron pantoffels

Deze pantoffels kun je werkelijk waar in de magnetron doen. Heb jij tijdens de winterdagen altijd last van koude voeten? Dan zijn deze pantoffels een geschenk uit de hemel! Je stopt de magnetron pantoffels 90 seconden in de magnetron en daarna zijn je voeten urenlang lekker warm wanneer je de pantoffels aan doet. Het is ook mogelijk om er een druppeltje lavendelolie op te doen voor de verspreiding van een heerlijke geur. De pantoffels zijn alleen niet ideaal om op te lopen maar wel lekker om mee op te bank te liggen.

Verwarmde pantoffels

De magnetron sloffen zijn al te koop voor €26,95.

Oorwarmers koptelefoon

Met een oorwarmer koptelefoon zijn je oren warm en kun je ook tijdens de koude winterdagen muziek luisteren. Het is simpel gezegd gewoon een koptelefoon met daaromheen de behuizing van oorwarmers. Met de 3,5mm aansluiting kun je via je telefoon muziek luisteren. Handig voor gebruik bij lange fietsritten naar school of werk.

Oorwarmers koptelefoon

De oorwarmers koptelefoon is te koop voor €5,95.

Oplaadbare voetzolen

Ook deze handige gadget ken je wellicht nog niet. Deze gadget houdt je voeten warm terwijl je loopt. Dit zijn namelijk oplaadbare zolen. De zool is waterdicht en bevat een verwarmingselement die je voeten warm houdt. Handig voor bijvoorbeeld maaltijdbezorgers of wintersporters. De zolen zijn in verschillende maten te bestellen zodat ze in bijna elke schoen passen. Heb jij altijd last van koude voeten buiten? Dan is deze gadget de oplossing!

Elektrische zool

De oplaadbare zool is te bestellen vanaf €119,95.

Polar seal

Met de kleding van Polar Seal blijf je lekker warm. Bestel bijvoorbeeld een vest, longsleeve of jas van Polar Seal met verwarmingingselementen erin. De kleding is binnen 10 seconden opgewarmd. Je kunt kiezen uit drie verschillende warmte standen. Wanneer de Polar Seal volledig is opgeladen gaat deze tot wel 14 uur lang mee. Ondanks de verwarmingselementen voelt  het licht aan. Blijf lekker warm tijdens het bezorgen van eten of tijdens het fietsen naar je werk of school met deze handige gadget.

Polar Seal verwarmde kleding

De Polar Seal is te koop vanaf €89,-

Elektrische ijskrabber

Heeft het zo hard gevroren dat het ijs niet meer van de ruiten af te schrapen is? Dan is de elektrische ijskrabber een uitkomst. Je kunt deze aansluiten in de sigarettenaansteker van je auto. De ijskrabber is binnen twee minuten opgewarmd en het krabben van je autoruit is zo gepiept. Scheelt een hoop moeite en de autoruit is ook gelijk ontdooit.

Elektrische krabber

elektrische ijskrabber is te koop voor €13,99

Hopelijk helpen deze gadgets je gemakkelijker de winter door. Heb je al ervaring met een van deze apparaten of weet je nog een gadget die je helpt de winter doorstaan. Deel deze dan in de reacties hieronder.


 

(Visited 713 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *