Samsung Galaxy S21

Het nieuwe design van de Samsung Galaxy S21 onder de loep

Heb je de nieuwe Samsung Galaxy S21 al gezien? Van het toestel wordt veel verwacht. Dat is niet voor niets, want het toestel is op verschillende punten verbeterd ten opzichte van zijn voorganger uit 2020. Een aantal van deze veranderingen zitten in het design van de Samsung Galaxy S21. Zo is de rand van het toestel niet langer voorzien van een curved zijde, maar is deze plat. Het maakt dat het toestel iets dunner is dan zijn voorganger. De Samsung Galaxy S21 wordt geleverd in drie varianten; het basismodel, de Galaxy S21+ en de Galaxy S21 Ultra.

Tip: de Samsung S21 met abonnement bestellen doe je nu al! Zo heb je het toestel straks als een van de eersten in huis.

Samsung Galaxy S21 in verschillende kleuren

De Samsung Galaxy S21 wordt verkocht in vier kleuren, te weten: Phantom Grey, Phantom White, Phantom Pink en Phantom Violet. Kies je voor de Samsung Galaxy S21+, dan heb je keuze uit drie verschillende kleuren: Phantom Black, Phantom Silver en Phantom Violet. Het grootste model, de Samsung Galaxy S21 Ultra is slechts in twee kleuren verkrijgbaar. Je hebt bij dit model keuze uit Phantom Silver en Phantom Black. Welke van deze kleuren spreekt jou het meeste aan?

Afmetingen van de Samsung Galaxy S21

Ieder van de drie modellen heeft een eigen formaat. De Samsung Galaxy S21 is het kleinst, met een scherm van 6.2 inch. Groot genoeg om snel je mailtjes te kunnen beantwoorden, het nieuws door te kunnen nemen, enzovoorts. Iets groter is de Samsung Galaxy S21 Plus, met een afmeting van 6.7 inch. Het grootst is de Samsung Galaxy S21 Ultra, al is deze slechts een slag groter dan de Samsung Galaxy S21+. Het model heeft een scherm van 6.8 inch. Het maakt de Galaxy S21+ en Galaxy S21 Ultra zeer geschikte toestellen voor het bekijken van een film of serie.

Diverse verbeteringen in de Galaxy S21 van Samsung

Naast de verbeteringen in het design van de Samsung Galaxy S21, is het toestel ook op verschillende andere punten verbeterd. Het model heeft bijvoorbeeld een sterk verbeterde processor. In de toestellen zit de Snapdragon 888-chip. Let op, voor Europese modellen geldt dat Samsung haar eigen Exynos 2100-chipset gebruikt heeft. Beide chips zijn een flinke verbetering ten opzichte van hun voorganger. Mede door het feit dat de processor energiezuiniger is, gaat de batterij langer mee.

(Visited 270 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *