website laten maken

Hoe laat je de perfecte website maken?

Je bent een bedrijf gestart of je zoekt voor je hobby een geschikt podium dan kom je hedendaags al snel bij een website uit. Een website is vaak niet alleen je visitekaartje maar ook een etalage waarin je je producten of diensten kunt aanbieden. Je bent er dus van bewust dat het laten maken van een website een must is. Wellicht denk je ook dat een website laten maken veel geld kost. Het tegendeel is waar. Tegenwoordig is het laten maken van een website niet zo kostbaar meer als vroeger. Daarnaast is het een investering waar je weer jaren mee verder kunt. In dit artikel geven wij enkele tips waar een perfecte website aan moet voldoen.

Buy the seller

Het is een uitdrukking dat veelvuldig in de vintage horloge wereld wordt gebruikt: “buy the seller”. De reden hiervoor is dat vintage horloges kostbaar zijn. Daarnaast is er bij de consument wat onwetendheid over het product: want wie zegt dat het horloge echt vintage en origineel is. Ondanks dat je hebt verdiept in het horloge bestaat de kans dat je toch iets over het hoofd ziet en daardoor te veel betaald. Wanneer je je dat goed beseft weet je ook dat je niet per definitie moet afgaan op het product maar op de verkoper. Wat wij daarmee bedoelen is dat je naar recensies, ervaringen, portfolio gaat kijken van de desbetreffende verkoper. Dat is niet anders dan bij het kiezen van webbouwer.

Vraag naar zijn ervaring, praat met de verkoper en als je de verkoper vertrouwt dan kun je overwegen om een professionele website te laten maken.

Kies een systeem wat open-source is

Wanneer je een website laat maken kun je het beste een platform kiezen wat open-source is. Dat betekent de code voor iedereen toegankelijk is. Concreet wil dat zeggen dat er vele developers zijn die het systeem begrijpt en dat je niet vastzit aan een vaste developer. Daarnaast kun je heel gemakkelijk additionele functionaliteiten laten bouwen omdat het vrij toegankelijk is. WordPress is bijvoorbeeld een open-source platform wat door miljoenen websites als platform wordt gebruikt.

Naast het feit dat WordPress een open-source platform is, is het daarnaast ook super gebruiksvriendelijk. Er zijn vele tutorials op youtube te vinden die goed uitleggen hoe het systeem gebruikt kan worden. In principe is alles wat je ziet op een website met WordPress aan te passen.

Durf te investeren

Ondanks dat het laten maken van een website een stuk minder kostbaar is, horen we nog vaak dat ondernemers niet het geld willen vrij maken voor een nieuwe website. Achteraf horen wij heel vaak dat het laten maken van een goede website door een professionele partij het geld dubbel en dwars waard is. Durf te investeren en ga niet voor een dubbeltje op de eerste rang zitten.

(Visited 160 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *