De 3 beste koptelefoons van 2018 - TechBird

De 3 beste koptelefoons van 2018

Er zijn tal van koptelefoons die je kunt kopen om muziek te luisteren of om als headset te gebruiken. Muziekliefhebbers willen bijvoorbeeld een koptelefoon met een helder geluid en een harde bass, terwijl gamers een koptelefoon willen waarmee ze het spel goed kunnen horen. Bij schietspellen luisteren ze dan heel goed naar de voetstappen van de tegenstanders. Bij het uitzoeken van de juiste koptelefoon heb je veel keuze. Misschien wel te veel om een juiste keuze te maken. Wij hebben de 3 beste koptelefoons voor je op een rijtje gezet om het kiezen van de juiste koptelefoon te vereenvoudigen.

JBL E55BT

Naast dat JBL kwalitatief goede speakers verkoopt zijn ook de koptelefoons van hoge kwaliteit. De beste keuze voor een koptelefoon van JBL is dan de JBL E55BT. Het ontwerp is heel stijlvol en de koptelefoon valt goed over het oor dankzij de ovale oorkussens. Met de JBL E55BT luister je 20 uur lang kraakheldere muziek. De koptelefoon kun je draadloos gebruiken en is gemakkelijk te bedienen met de knoppen op de oorschelpen. Maar je kunt hem ook met een kabel aansluiten. Daarnaast kun je er ook mee bellen door middel van de ingebouwde microfoon, die ook draadloos is. De koptelefoon kun je online bestellen voor rond de €97.

Sennheiser PC 373D Gaming headset

Deze koptelefoon zorgt voor een nauwkeurig en helder gamegeluid. Je ervaart de geluiden volledig om je heen door de Dolby Surround technologie. Met behulp van Noise-cancelling kun je volledig focussen op het geluid dat door de koptelefoon heen komt. Elektrische signalen filteren ongewenste geluiden weg waardoor je niet gestoord wordt door het geluid in de omgeving. De microfoon van de headset bevat ruisonderdrukking zodat medespelers je goed verstaan. Deze headset is zeer geschikt voor ervaren gamers, naast een goede gaming pc heb je ook de juiste headset nodig. Ervaar levensecht game geluid met de Sennheiser PC 373D Gaming headset. Hij is online te bestellen voor €215.

Sony WH-1000XM3

De koptelefoon van Sony is vrij duur maar beschikt wel over genoeg kwaliteiten en functies die de redelijk dure prijs goed  maken. Met hi-res audio luister je naar studiokwaliteit waardoor je muziek kraakhelder klinkt. Ook bevat deze koptelefoon Sense Engine, dit systeem detecteert automatisch je omgeving en past de geluidsweergave hierop aan. Sony koptelefoon heeft ook Noise-cancelling waardoor je niet gestoord wordt door de geluiden in je omgeving. Sony beweert zelf dat de accu 30 uur lang mee gaat wanneer je muziek luistert. De volledige oplaadtijd is ongeveer drie uur, dit duurt dus best lang. De koptelefoon zelf ligt goed om de oren door de druk verminderende oorkussens. Hierdoor voelt de koptelefoon na een lange tijd muziek luisteren nog steeds comfortabel. Zoals al gezegd, is de koptelefoon redelijk duur en kun je hem in Nederland alleen nog maar pre-orderen voor €379.

Heb jij al een van deze koptelefoons in huis? Deel jouw ervaring in de reacties hieronder. Wil je toch liever een andere koptelefoon? Lees dan 15-handige tips bij het kopen van koptelefoons.

(Visited 396 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Eén reactie

  1. Zelf in het bezit van een JBL E55BT. Het heeft weliswaar geen noice-cancelling maar hij zit fijn over mijn oren heen waardoor ik al veel minder ruis binnenkrijg van de buitenwereld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *