managed Wordpress hosting

Alles over managed WordPress hosting

Wil jij graag een website maken, dan is het eerste wat jij jezelf natuurlijk moet afvragen, wat voor website je wilt maken. Wanneer je dit helder hebt, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk beginnen met het bouwen ervan. Nadat je een domeinnaam hebt vastgelegd, is het zaak dat je kiest voor een hosting. Hosting is namelijk noodzakelijk om je website online te krijgen, zodat bezoekers je website kunnen bereiken. Op het gebied van hosting zijn er allerlei verschillende opties. De meeste beginners kiezen voor een shared hosting, maar ook een managed hosting behoort tot de mogelijkheden. Waar je met een shared hosting een stukje ruimte deelt, geldt dat er met een managed wordpress hosting iemand jouw specifiek ondersteunt. Om je een idee te geven wat de verschillen zijn, hebben we ze hier uitgelegd.

Wat is shared hosting? 

Alvorens we verder gaan met managed hosting, is het goed te weten wat shared hosting is. Shared hosting, is zoals het woord natuurlijk al doet vermoeden, het delen van een server. Je kunt het in de basis vergelijken met een huis. De server is het huis en de mensen die er wonen zijn het stukje op de server. Deze wordt verdeeld. Echter, wanneer iemand enorm zware software draait op z’n pakket, kan dit ten kosten gaan van jouw snelheid. Niet voor niets is het daarom ook verstandig om direct te kiezen voor een managed hosting. Zo hoef je wanneer je groeit met je website, niet alsnog over te stappen.

Waarom is goede hosting zo belangrijk?

Wanneer je een website hebt gemaakt met WordPress, dan wil je natuurlijk dat de hele wereld deze kan zien. Het is dan belangrijk dat je kiest voor een goede hosting. Het grote voordeel aan een wordpress hosting, is dat deze je wordpress site volledig ondersteunt. Dat betekent dus, wanneer er problemen zijn, deze een stuk makkelijker zijn te ondervangen, dan wanneer je kiest voor een eigen hosting. Daarnaast is het ook voor de bezoekers belangrijk dat je beschikt over een goede hosting. Dit zal namelijk resulteren in een snellere website, wat voor voor je conversie ontzettend belangrijk is.

Kenmerken managed hosting

Kies jij voor een managed WordPress hosting, dan heeft dit allerlei voordelen. Om ervoor te zorgen dat jij met je website net dat stapje extra kunt zetten, is het goed om te weten welke voordelen het allemaal biedt:

Optimale ondersteuning

We kunnen ons heel goed voorstellen, dat jij als ondernemer je niet druk wilt maken over de techniek achter je website. Het grote voordeel met een managed WordPress hosting, is dat je dit ook niet hoeft. Is er iets aan de hand, dan staat er altijd een expert voor je klaar die je hierin ondersteunt.

Veiligheid

Er is natuurlijk niets zo belangrijk als een goede beveiliging van je website. Door te kiezen voor een managed WordPress hosting, weet je zeker dat je je nooit zorgen hoeft te maken over de veiligheid van je website. Het kan namelijk altijd voorkomen, dat je een plugin download die achteraf niet veilig blijkt te zijn. Door gebruik te maken van managed WordPress hosting, zal je voortijdig worden gewaarschuwd, zodat een lek kan worden voorkomen.

(Visited 17 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *