technische SEO

Technische SEO, wat is dat eigenlijk?

Er zijn verschillende onderdelen van SEO. Dit zijn de on-page SEO, off-page SEO en technische SEO. Technische SEO is een onderdeel van SEO-optimalisatie waarbij crawling, indexering, weergave en website-architectuur betrokken zijn. Het doel van technische SEO is om de crawlers van zoekmachines de inhoud van je website te laten indexeren. Technische SEO helpt bij het ontwerpen van een snellere laadtijd van website pagina’s, een meer compatibele website lay-out voor mobiele telefoons en repareert ook verbroken links. Al deze stappen zijn nodig om te combineren met alle andere SEO-optimalisaties om je website goed functioneel en zichtbaar te maken voor je publiek. Zoekmachines zullen dol zijn op websites met eersteklas SEO-optimalisatie, inclusief een goede technische SEO-optimalisatie. Op deze manier kun je hoger scoren in de zoekresultaten van zoekmachines. Op zijn beurt krijg je meer websiteverkeer vanaf verschillende apparaten.

Voordelen van technische SEO

Met technische SEO-optimalisatie ontvangt je website tal van geweldige voordelen die zowel bezoekers als zoekmachines zullen helpen bepalen dat je website goed is. Met technische SEO heeft je website een groot bereik via alle kanalen. Dit zal je website op zijn beurt helpen om veel engagement en uiteindelijk potentiële verkopen te genereren. Daarnaast krijgt je website rich snippets in de zoekresultaten. Dit zorgt ervoor dat de titels van je website in het resultaat van een zoekmachine beknopter en aantrekkelijker zijn voor mensen die op internet surfen. Technische SEO verbetert ook de compatibiliteit van je website met alle apparaten. Dit betekent dat welk apparaat je ook gebruikt, je website een geweldige weergave en paginalay-out zal hebben als technische SEO-optimalisatie wordt uitgevoerd. Natuurlijk zal je website ook in staat zijn om een ​​betere zoekmachine ranking te krijgen met dit type SEO-optimalisatie.

Is technische SEO vereist?

Als je je website verkeer wilt vergroten, dan is technische SEO een vereiste. Iedereen kan websites maken op internet, maar er is een goede webpagina structuur nodig om de webpagina door zoekmachines als relevant en betrouwbaar te laten herkennen. Technische SEO pakt het meer diepgaande aspect van websites aan. Dit zijn het gebruik van SSL, XML-sitemap, het inschakelen van AMP, het toevoegen van gestructureerde gegevensopmaak en nog veel meer. Dit type SEO-optimalisatie kan voor sommige mensen te technisch zijn, omdat het erg lijkt op het coderen van websites met verschillende programmeertalen. Dit is eigenlijk de reden waarom mensen SEO-specialisten inhuren. Op deze manier kan de technische SEO op een professionele manier worden uitgevoerd.

(Visited 59 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *