AI gaming

De ontwikkelingen van AI binnen de iGaming wereld

Online en interactief gamen staat aan de vooravond van een grote omslag. Dat heeft alles te maken met de opkomst van AI. In het Nederlands staat dit ook wel bekend als kunstmatige intelligentie. Het is interessant om te zien wat de effecten van deze nieuwe ontwikkeling op iGaming zijn. Daarmee is dan ook te bepalen welke kant deze wereld op zal gaan de komende jaren. Er zijn in ieder geval drie ontwikkelingen die de moeite waard zijn om verder te belichten. Dit geeft een goed beeld.

Het verhogen van de efficiëntie

De belangrijkste ontwikkeling binnen de iGaming wereld die door AI op gang is gebracht, is het verbeteren van de efficiëntie. De basis van poker kan je bijvoorbeeld leren door een goede poker uitleg door te nemen. De vraag is dan echter hoe je vaker de juiste beslissing kunt nemen. Daar heb je toch wel de nodige poker tips voor nodig. Met behulp van slimme sensors is te bepalen wat je het beste kunt doen in het spel. Dat is een manier waarop AI de toekomst van het spelen aan het veranderen is. Dit is echter niet de enige ontwikkeling.

Meer doen met stemcontrole

Wat je ook op andere vlakken in de maatschappij ziet, komt ook in de iGaming wereld steeds meer naar voren. De mogelijkheden om het spel te beheersen met je stem worden steeds groter. Dat komt bijvoorbeeld dat AI-technieken van Google en Amazon meer en meer worden geïntegreerd in spellen. De controller is nog niet verdwenen, maar een groot deel van de commando’s is wel aan het verschuiven naar je stem. Daardoor kan je je nog meer inleven in het spel. Het zijn dit soort zaken die de beleving alleen maar groter aan het maken zijn voor de spelers.

De omgeving als speelveld gebruiken met VR

Dat je omgeving een grotere rol zou gaan spelen met de opkomst van AI, was al vanaf het eerste moment duidelijk. Wat echter nu wel al te zien is, is dat de sensors wel heel sterk geworden zijn. De spellen zijn steeds beter aan te passen op de ruimte die je hebt. De nieuwste technologie kan eigenlijk alles al herkennen. Ook waar het gaat om bijvoorbeeld een stoel of bank die in de ruimte staat. Daardoor kan je niet meer jezelf blesseren door in het spel te zitten en je omgeving niet meer te zien.

(Visited 222 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *