pc games downloaden en spelen gratis

5 leuke gratis PC spellen die je met vrienden kan spelen

Het komt vast wel eens voor dat jij thuis of tijdens de les even geen zin hebt in wat je hoort te doen, dus dan liever even een game opstart en deze met je vrienden kan spelen! Het lastige bij games is dat een groot deel van deze betaald is, alleen single-player zijn, of alleen beschikbaar zijn op een platform wat je niet hebt. Exact voor deze redenen hebben wij een overzichtje gemaakt van leuke spellen voor op PC zodat je je nooit hoeft te vervelen!

Enlisted

Het eerste spel op deze lijst is heel vergelijkbaar met de populaire franchise Battlefield. Enlisted is een FPS wat een hoge nadruk legt op realiteit en geschiedenis, aangezien de ontwikkelaars een zo sterk mogelijke nabootsing van de Tweede Wereldoorlog wilde namaken. Naast het uitgebreide arsenaal van WWII vuurwapens, biedt Enlisted ook de mogelijk voor spelers om gebruik te maken van verschillende voertuigen, zoals tanks, vliegtuigen en auto’s. Voor fans van realistische schietspellen, Enlisted is voor jou! Bekijk hier de website van Enlisted.

Neverwinter

Neverwinter is een uitdagende en verhaal-rijke MMORPG. Dit spel is vooral populair bij een oudere doelgroep die vroeger van de toen der tijd populaire RPGs genoten, zoals Baldur’s Gate en World of Warcraft. Neverwinter biedt de speler een meeslepende ervaring, met verschillende dungeons, meerdere locaties om te ontdekken en uiteraard gevechten met een hele hoop actie! Als jij een fan bent van het RPG genre, dan is Neverwinter een spel wat je absoluut niet mag missen! Bekijk hier de Steam pagina van Neverwinter.

Destiny 2

Destiny 2 is sinds een tijdje gratis geworden, en bied gigantisch veel content aan voor een gratis spel! Bijna alle activiteiten zijn gecentreerd rondom het samenwerken met je vrienden of teamgenoten, zoals in PvP, standaard teams vs teams of player vs player gevechten, of in de vele PvE activiteiten zoals Raids, Strikes en Public Events! Destiny 2 is een zogenaamde ‘MMOFPS’, wat inhoud dat je door heel het spel heen sterkere en bijzondere wapens en gear verzamelt! In Destiny 2 is er ook een wijd scala een planeten, gebieden en personen om te ontdekken. Zeker de moeite waard, vooral omdat je er helemaal niks voor betaalt! Bekijk hier de Steam pagina van Destiny 2.

Paladins

Paladins is sinds release al benoemd tot het kleinere broertje van het veel bekendere en grotere spel, Overwatch. Net als Overwatch heeft dit spel een kleurrijke vormgeving, een uitgebreid scala aan speelbare karakters met elk zijn eigen unieke vaardigheden en ontwerp, en legt meer nadruk op het samenwerken met je teamgenoten om de overhand te krijgen. Elke ‘hero’ heeft zijn eigen wapens, abilities en sterktes en zwaktes. Met een beetje experimenteren kom je er van zelf achter welke hero jij het fijnst vind spelen! Bekijk hier de Steam pagina van Paladins.

Ironsight

Ironsight word door eerdere mensen benoemd als de kleinere broer van Call of Duty. De gameplay, de wapens en de maps zijn niet te onderscheiden van echte Call of Duty spellen. Ironsight biedt vloeiende en snelle gameplay aan, met een hoge nadruk op beweging en snelheid. Veel mensen vergelijken Ironsight met Call of Duty: Black Ops II, wat absoluut een positief ding is! Ironsight biedt ook een breed scala van opties aan voor het aanpassen en ontgrendelen van wapens, skins en cosmetics. Kortom: een niet-te-missen ervaring! Bekijk hier de Steam pagina van Ironsight.

Ben je benieuwd wat voor hardware je nodig hebt om deze spellen goed te kunnen spelen? Bekijk dan ook ons artikel over de beste budget gaming laptops.

(Visited 660 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *