5 gadgets

Vijf handige gadgets voor studenten

Het leven van een student valt niet mee. Het constant reizen van A naar B, een kleine ruimte in een grote stad en de luide kamergenoten. Soms heb je net even een extra item nodig om het leven makkelijker te maken. We hebben voor jou de beste gadgets uitgezocht die onmisbaar zijn voor het studentenleven. Ok, soms vergt het even wat extra uren draaien bij jouw studenten bijbaan, maar veel van deze gadgets zijn een eenmalige investering die heel je leven mee kunnen.

Virtueel toetsenbord

Typen zonder toetsen? Het lijkt niet aannemelijk, maar dit kan nu met een virtueel toetsenbord en doet het goed bij de liefhebber voor opmerkelijke gadgets. Verbindt deze gadget met je bluetooth via telefoon of tablet en je kunt aan de slag. De laser projecteert de toetsen op jouw tafelblad en jij weet waar jouw vingers naartoe moeten. Even wennen is het wel.

Het grote voordeel voor studenten is de mobiliteit: een virtueel toetsenbord is klein en licht, waardoor het mogelijk is om op elke locatie te werken. Even aan de slag in de trein of tijdens een groepsmeeting snel notities maken? Zo kan je overal werken aan de deadlines; geen tijd te verliezen.

Powerbank

Door regelmatig met het openbaar vervoer op reis te gaan, zit je vaker op je telefoon dan normaal. Je beantwoordt mailtjes en scrollt minutenlang op social media kanalen. Dat vreet uiteraard een enorm groot batterijpercentage van je mobiel, die je dadelijk weer nodig hebt om de volgende overstap op te zoeken. Zorg ervoor dat je daarom altijd een powerbank in je tas hebt met een oplaadkabel. Een kwalitatieve powerbank heb je al vanaf €20,00, wat als eenmalige investering nog prima in het studentenbudget te passen valt. Zo ben je altijd bereikbaar voor je ouders, kan je de 9292 applicatie gebruiken en ben je natuurlijk bereikbaar voor noodgevallen.

Koop een Powerbank bij Coolblue.nl

Uitwisbaar notitieboek

Duurzaamheid is altijd een goed idee. De liefde voor bepaalde wegwerpitems daalt, zo ook onder de jongste generaties. Waarom kilo’s notitieboeken meeslepen als het ook compacter en beter voor het milieu kan. Uitwisbare notitieboeken zijn booming business en nu ook verkrijgbaar in diverse budgetten. Met een speciale pen noteer jij er op los en wist het weer met een speciale doek. Het schrift is zo niet eenvoudig met je vinger weg te vegen, dus redelijk beschermd.

Ventilerende laptopstandaard

Bij een kantoorbaan weet de HR-afdeling er geregeld de benodigde ARBO-regels in te stampen, maar de gemiddelde student is niet erg bezig met zijn of haar houding. Dat terwijl een groot deel van het leven nota bene afspeelt achter de laptop. Een laptopstandaard doet al het halve werk om die schouders weer omhoog te krijgen.

Als je lang moet studeren, vooral momenteel met thuisstudies, is het schadelijk om steeds met de laptop op schoot te zitten en de keukentafel blijkt ook niet best. Met een verstelbare standaard zorg je ervoor dat je zelfs op de bank een comfortabel houding kan aannemen. Of denk eens aan de bekende lamme hand door mobiel Netflix kijken… Een speciale standaard met ventilatiegaten zorgt ervoor dat je laptop (en jij) nooit oververhit raken.

Koop een Ventilerend laptopstandaard bij Coolblue.nl

Koptelefoon

Met een goede koptelefoon of goede oortjes kan je je volledig van de wereld afsluiten. Je hebt geen last meer van de luide huisgenoten, vervelende treinreizigers of geroezemoes in de bibliotheek. Investeer in een kwalitatieve koptelefoon of oortjes en jouw verbeterde focus zal je dankbaar zijn.

Koop een koptelefoon bij Coolblue.nl

Maken deze gadgets jouw studentenleven al gemakkelijker?

(Visited 462 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *