Top 3 autogadgets

Top 3 autogadgets waarmee je van elke autorit een feest maakt

Auto’s en gadgets is een combinatie die net zo goed matcht als karamel en zeezout. Allebei apart is al leuk, maar samen is het nog beter! Maar wat zijn nu de leukste en handigste autogadgets? Wij zetten er een aantal voor je op een rij, zodat jij van elke autorit een feest maakt.

 

Autogadget 1: USB-oplader

Zal je net zien: je gaat op pad maar je telefoon is leeg. Onwijs irritant. Het wordt tijd dat je dan een USB-oplader aanschaft. Hartstikke handig om tijdens het rijden de batterij van je telefoon weer op 100% te krijgen. Want het zal je maar overkomen dat je geen idee hebt hoe je van plek A naar B komt en je dan ook nog eens de navigatie van je telefoon niet meer kunt gebruiken. Dankzij de autogadget USB-kabel behoort dit tot de verleden tijd.

Autogadget 2: autocamera

Je hebt vast wel eens een filmpje op Dumpert voorbij zien komen waar iemand in zijn auto zit en een auto ziet rijden met een koe erin…Mocht je zelf opeens in zo’n situatie zitten, dan kun je dat filmen met je autocamera. In Rusland is de autocamera – ook wel dashcam – al tijden in gebruik, maar hij wint nu ook populariteit in Nederland. Maar een autocamera is officieel natuurlijk voor het opnemen van de snelheid, locatie en weggebruik. Mocht je helaas in een ongeluk belanden, dan kun je middels de autocamera kijken wat er precies gebeurde. Handig voor de verzekering!

Autogadget 3: dodehoekspiegel

Veiligheid gaat boven alles! En daarom is een dodehoekspiegel niet alleen handig, maar vooral zeer verstandig. Zolang jouw auto nog dat lampje heeft dat gaat branden op het moment dat iemand in je dode hoek zit, zal deze spiegel de functie overnemen.

 

Heb je (nog) geen auto voor al deze leuke autogadgets en wil je er ook niet meteen eentje kopen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden om een auto te leasen. Wie denkt dat het enkel voor die grote SUV’s is, heeft het mis. Tegenwoordig zijn kun je een prachtige kleine auto leasen voor een eveneens klein bedrag.

(Visited 457 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *