fototechnieken en trends

De nieuwste fototechnieken van dit moment

Nederland kent duizenden professioneel fotografen en nog veel meer hobbyfotografen. Wij begrijpen wel waarom! Tegenwoordig is er zoveel mogelijk op het gebied van fotografie, dat vrijwel iedere smartphone bezitter al een hobbyfotograaf is. Vandaag vertellen we je meer over de nieuwste technische snufjes op gebied van fotografie. Zit er voor jou als hobbyfotograaf iets bij dat hoog op je verlanglijstje staat?

Een selfiebox op je evenement

Er zijn altijd van die mensen die nooit met je op de foto willen. Ze hebben er een hekel aan of zijn van mening dat zij zelf nooit mooi op de foto staan. Maar een gezellig feestje kan een hoop veranderen! Met een hapje, drankje en een hoop gezellige mensen zal je zien dat iederéén gezellig met jou een selfie wil maken. Een mobiele photobooth is daarom absoluut onmisbaar op jouw verjaardagsfeestje, beurs, (bedrijfs)evenement of personeelsuitje. Het leuke is dat er tegenwoordig veel meer mogelijk is dan een eenvoudige photobooth. Wat dacht je van een photobooth met greenscreen? Zo kun je de foto naar eigen wens bewerken. En het leuke is: de photobooth kun je eenvoudig opzetten waar en wanneer je maar wilt.

Direct afdrukken met de HP Sprocket

Grote kans dat jouw Facebookpagina als hobbyfotograaf vol staat met leuke foto’s, maar dat de fotolijstjes in huis nog leeg zijn. Veel mensen geven namelijk aan dat het afdrukken van foto’s ‘teveel gedoe’ is. Maar nu niet meer! Met de HP Sprocket is het mogelijk om direct vanaf je smartphone je favoriete foto’s af te drukken. Daarbij krijg je ook nog eens de mogelijkheid om je foto’s te bewerken door middel van kaders, emoji’s of filters. Leuke bijkomstigheid: dit apparaat past gewoon in je broekzak en dat maakt het mogelijk om op elk gewenste locatie je foto’s af te drukken. Blijft jouw oma maar zeuren om een familiefoto omdat jij deze telkens vergeet? De HP Sprocket biedt een uitkomst!

Opkomst van actioncams

Iedereen weet inmiddels wat een GoPro is. Maar de GoPro is al lang niet meer de enige kandidaat in de markt van actioncams. Nikon, Sony, Panasonic, Polaroid, vrijwel elk serieus merk heeft tegenwoordig een camera die geschikt is voor de meest extreme omstandigheden. Het grote voordeel is dat er altijd wel een type of merk bij zit die het best past bij jou en bij de situaties die jij op beeld wilt hebben. Wij wachten nog op de 360 graden actioncam!

(Visited 367 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *