besparen op internet, bellen en tv

Tips om te besparen op internet, tv en bellen

We kiezen massaal voor de alles-in-1 pakketten, toch zien we nog vaak dat consumenten bellen ergens anders onder hebben gebracht. Maar met een alles-in-1 pakket ben je meestal goedkoper uit. Als je bijvoorbeeld de goedkoopste provider opzoekt, word je vaak ook een alles-in-1 pakket aangeboden

Alles bij één provider

Als je internet, televisie en bellen in één pakket neemt en dan ook nog bij één provider ben je gewoon een stuk goedkoper uit. De reden dat het goedkoper is komt omdat je maar één factuur hebt, en daardoor ook maar één keer verzend, administratie en aansluitkosten hoeft te betalen. Daarbij stunten de alles in een aanbieders natuurlijk ook met acties, bijvoorbeeld een half jaar lang 50% korting. Maar dat is afhankelijk van de provider, bekijk daarom goed de voorwaarden.

Wat voor abonnement heb je echt nodig?

Natuurlijk wil iedere provider dat je gewoon het duurste abonnement kiest, maar heb je dat wel echt nodig? Gebruik je niet veel internet thuis? En bel je vaker met je mobiel, wil je geen extra’s op je abonnement? Dan heb je geen duur abonnement nodig en kun je al voor drie tientjes klaar zijn per maand. Maar wil je wel alle opties? Dan zit je vaak op een bedrag tussen de 80 en 100 euro per maand. Je hebt het natuurlijk volledig zelf in de hand.

Besparen op internet? Het kan!

We willen allemaal razendsnel internetten! Maar in de meeste gevallen heb je daar helemaal geen duur abonnement voor nodig! Je kunt abonnementen afnemen waarbij je 400 Mbit per seconde krijgt, maar dit gebruik je in de meeste gevallen echt niet, een abonnement met 50 Mbit per seconde voldoet dan ook al. Maar let er wel op, wanneer er meerdere mensen tegelijk gebruik maken van het internet je dan wel meer dan 50 Mbit per seconde nodig hebt, je gaat dan al gauw naar 120 Mbits per seconde.

Geen telefonie nodig?

Dat kan natuurlijk ook, als jij toch niet veel thuis bent, en je hebt een mobiele telefoon? Dan is het zonde om telefonie bij je abonnement in te nemen. Je kiest dan voor een pakket met internet en tv. Maar let op, want bij sommige providers zit bellen standaard inbegrepen, dus dan maakt het niet uit of je bellen wel of niet erbij neemt.

Tot slot: er zijn veel verschillende providers, met allemaal hun eigen voorwaarden. Zoek daarom de goedkoopste internet provider, bekijk de voorwaarden en vergelijk ze allemaal.

(Visited 398 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *