sd kaart met wifi

SD kaart met wifi: draadloos foto’s overzetten van camera naar PC of smartphone

We maken tegenwoordig nogal wat foto’s. Wanneer we op reis gaan, we een evenement bijwonen of als gewoon als hobby. Wanneer je echt mooie foto’s wilt maken moet je gebruik maken van een goede camera in plaats van je smartphone. Alleen het vervelende is dat we allemaal zo gewend zijn geraakt aan het gemak van een smartphone dat een camera ineens erg omslachtig lijkt te werken. Want fijn dat een camera zulke mooie foto’s maakt, maar je moet aan het eind wel alle foto’s gaan overzetten. Toch kan dat een stuk makkelijk. Hoe precies, dat lees je in dit artikel.

Een SD kaart met wifi kopen

Je maakt het jezelf namelijk veel gemakkelijker door een SD kaart met wifi te kopen. Zo kun je namelijk gewoon profiteren van alle voordelen van een echte camera, zoals verder inzoomen, sneller scherp stellen en alle creatieve mogelijkheden. Een SD kaart met wifi is voorzien van een speciale wifi chip. Dankzij deze chip hoef je alleen maar even de huidige SD kaart te vervangen door een SD kaart met deze speciale chip, en vanaf dan kun je via een wifi verbinding al je fotobestanden moeiteloos naar je smartphone, tablet of computer kopiëren. Zonder dat er ook maar een kabeltje aan te pas komt!

Nooit meer foto’s verliezen

Je kunt verschillende merken en typen SD kaartjes met een wifi chip krijgen.  Maar de voordelen van de meeste typen en merken zijn vergelijkbaar. Een van die voordelen is dat je dankzij een dergelijke SD kaart nooit meer foto’s kunt verliezen. Dankzij de slimme wifi chip kun je gemakkelijk in één keer al je foto’s in de cloud zetten. Mocht er onverhoopt iets met je camera gebeuren, dan weet je zeker dat je alsnog al je foto’s hebt. Een camera is nu eenmaal roofgoed en zeker wanneer je op vakantie bent kan er iets stukgaan of kun je de camera kwijtraken.Foto’s meteen bewerken en delen

Verder is een SD kaart met wifi ideaal om meteen je goede kwaliteit foto die je gemaakt hebt met je camera naar je smartphone te sturen, te bewerken met je telefoon voor het desbetreffende platform en vervolgens via je smartphone de foto te delen met vrienden en bekenden. Al je herinneringen kun je dus binnen een minuut delen met je omgeving!

Een SD kaart met wifi is dus vrijwel onmisbaar als je beschikt over een goede camera!

(Visited 808 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *