salesforce

Hoe selecteer je de juiste salesforce implementatie?

De overstap naar een nieuw systeem om de diverse bedrijfsprocessen met elkaar te integreren en je dienstverlening te optimaliseren, is een weloverwogen beslissing. Om de implementatie hiervan in goede banen te leiden, is het belangrijk ook hierbij gebruik te maken van de kennis en vaardigheden van een ervaren implementatiepartner. Bij Welisa hebben ze een ruime ervaring.

Bespaar tijd en geld met de oplossingen van Salesforce

Salesforce van Welisa is een cloudoplossing waarbij al je computersystemen op elkaar afgestemd worden. De bedrijfsgegevens worden uniform in een cloud opgeslagen en zijn daardoor voor bevoegde werknemers op ieder moment van de dag en op elke locatie opvraagbaar. Er is geen sprake meer van verschillende, soms verouderde, applicaties of data die niet goed op elkaar aansluiten. Of niet naar boven komen bij verschillende zoekopdrachten. Met de oplossing van Salesforce weet je dat je op ieder moment over de actuele en correcte informatie beschikt. Dit scheelt tijd en dus indirect ook kosten bij het verwerken, controleren en verzamelen van data.

Verschillende soorten oplossingen 

Natuurlijk is het centraal opslaan en werken in de cloud niet het enige dat Welisa te bieden heeft. Het gaat veel verder dan dat. De toegevoegde waarde van Welisa bestaat bijvoorbeeld uit een marketing cloud zodat je vanuit een centrale positie de complete regie hebt over de verschillende processen. En de diverse kanalen die van belang zijn voor je marketingcampagnes. Door gebruik te maken van artificial intelligence kun je doelgericht je reclamestrategie vaststellen en de effecten ervan meten. Een andere oplossing kun je vinden in de manufacturing cloud. Deze module is gericht op ondernemers die zelf artikelen produceren. Door de data van de productie met de verkoopcijfers te combineren en te vergelijken kun je een betere planning maken. Hiermee voorkom je bijvoorbeeld tijdig overproductie omdat de vraag naar bepaalde producten afneemt.

Een applicatie op maat

Hoewel er veel oplossingen met Salesforce mogelijk zijn, is het zeker denkbaar dat de applicatie die voor jouw bedrijf nuttig is, niet onder de standaard oplossing valt. In dat geval is bij het Welisa altijd mogelijk om een applicatie op maat te ontwikkelen. Waarbij specifiek rekening wordt gehouden met de wensen en behoeftes van je onderneming. Deze custom applicatie van Welisa kan vervolgens volledig aansluiten op reeds bestaande oplossingen. Zoals bijvoorbeeld de sales cloud of het ordermanagementsysteem. In alle gevallen staat veiligheid, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid centraal, zodat je met een gerust gevoel je waardevolle bedrijfsgegevens in de cloud kunt opslaan.

Kies de juiste Salesforce implementatie

Ieder bedrijf heeft zijn eigen specifieke kenmerken en dat betekent dat voor ieder bedrijf andere zaken belangrijk zijn. Of prioriteit hebben in de bedrijfsvoering. Het is daarom noodzakelijk dat je bij de Salesforce implementatie samenwerkt met een partij die dat begrijpt. Kies dus bij voorkeur een team van consultants dat bekend is met de bedrijfstak waarin je opereert. Meer informatie over salesforce implementatie plannen? Lees het hier. Kies je voor Welisa dan weet je zeker dat er met kennis van zaken meegedacht wordt en gewerkt wordt aan een oplossing die volledig bij jouw bedrijf past. Bij Welisa staat het resultaat voorop. Namelijk een optimaal functionerende oplossing die je bedrijf helpt bij toekomstige groei en waarmee zowel medewerkers als klanten goed kunnen werken.

(Visited 72 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *