Panel PC voor bedrijven

De mogelijkheden van een Panel PC voor bedrijven

Er zijn veel mogelijkheden voor bedrijven met een Panel PC van ProDVX. Het is eigenlijk een alles in één scherm. Dat komt door het integreren van een touchscreen en een computer in hetzelfde product. Daardoor kan je alles met één apparaat oplossen. Het is daardoor beschikbaar voor allerlei soorten bedrijven die een specifieke oplossing met software zoeken. Daarover leer je op deze plek wat meer. Zo kan je zelf ook kijken hoe je deze PC in je bedrijf integreert. 

Wat kan je met de Panel PC?

Het gebruik van de Panel PC zorgt dat je alles gemakkelijk kan digitaliseren binnen de onderneming. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden van Power over Ethernet+ zodat je overal jouw apparaat kan installeren. Je hebt eigenlijk maar één kabel nodig en bent niet meer afhankelijk van elektra. Je kan de touchscreen, de soundbar en elk LED-lampje onafhankelijk aansturen. Dit betekent dat je dus veel grip op de zaken hebt. Ben je benieuwd naar meer informatie? Lees het hier!

De voordelen van een Panel PC

Er zijn veel voordelen aan de Panel PC te koppelen. Zo kan je bijvoorbeeld genieten van touchscreen aansturing. Ook heeft dit apparaat veel computerkracht. Je kan het benutten voor allerlei soorten software oplossingen. Er is geen fan, dus er zijn geen bewegende delen zodat je hem 24/7 kan gebruiken. Je kan bovendien allerlei uitbreidingen kiezen. Ook zijn er talloze moderne aansluitingen mogelijk. Zo kan je hem aanpassen aan wat jij nodig hebt met jouw bedrijf.

Waarom gebruik jij hem?

Wat is voor jou de reden om een Panel PC te gebruiken? Dit kan allerlei redenen hebben. Het past daardoor dus ook in elk soort onderneming. Je kan alles gemakkelijk organiseren, bijvoorbeeld voor vergaderingen of als wegwijzer. Daarnaast kan je de hele customer journey erop inrichten. Er zijn ook allerlei componenten toe te voegen die helpen de beleving te vergroten. Het is daarnaast zo dat je het goed kan gebruiken om aankopen te bevorderen. Dit levert veel op voor een ondernemer.

Zelfbediening bevorderen

Het is gemakkelijk mogelijk om deze manier self service te bevorderen. Dat komt bijvoorbeeld door het gemak van touchscreen. Ook heeft het te maken met de computerkracht. Je kan internet aansluiten en zo zorgen dat online betalingen direct worden verzorgd. Het helpt je ook om de kosten terug te dringen, terwijl je juist meer kan verkopen. Bovendien laat je de klant het gevoel behouden ook invloed te hebben hierop. Het is natuurlijk belangrijk voor de klant om dit te kunnen.

(Visited 98 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *