beste laptop merken

Top 3 beste laptop merken van 2021

Je bent net begonnen aan een nieuwe studie of je hebt voor je werk een krachtige laptop nodig. Maar welke merken zijn nu wel en niet betrouwbaar? Bij elk merk heb je goede en slechte modellen. Daarnaast komen er zaken bij kijken zoals klantenservice, kwaliteit en het assortiment. Het is dus niet snel uitgemaakt welke laptop het beste is. Het hangt van veel factoren af. In dit artikel vind je de beste laptops van dit moment.

1. HP

De specificaties van HP laptops zijn uitstekend, en dat voor een lage prijs. De hardware kan beter. Daarnaast zijn HP laptops in het begin snel, maar worden steeds langzamer. Dat is normaal bij laptops, maar als je HP langzamer wordt heb je wel een probleem. De kosten voor reparatie lopen aardig op en de klantenservice is matig. Goede modellen van HP zijn HP Chromebook, HP Spectre Folio, HP Envy 13 en HP Omen 15.

2. Dell

Dell is over het geheel genomen duurder dan HP, maar dan heb je wel betere kwaliteit hardware. Dell laptops gaan ook relatief lang mee. De kwaliteit van deze laptops is erg goed. De klantenservice is wat traag met het verhelpen van problemen, maar repareert een laptop wel voor een goede prijs. Overigens hebben de laptops een stevige behuizing en hebben goede specificaties. Je bent wel wat meer geld kwijt bij een laptop van Dell. Bekende modellen van Dell zijn Dell Inspiron 13, Dell Latitude 5490, Dell Alienware 17 R5, Dell XPS 13 9370 en Dell XPS 15 95 50.

3. Asus

De prijs voor een Asus laptop is relatief laag. De bouwkwaliteit is niet heel sterk en voelt zwak en minder stevig aan. De componenten zijn daarentegen betrouwbaar. Asus is één van de weinige merken die componenten zelf fabriceert. Zo hebben ze eigen productie moederborden, monitoren en videokaarten. Zo leveren ze ook moederborden aan bijvoorbeeld Dell. De klantenservice van Asus is uitstekend. Problemen worden snel verholpen en als je problemen hebt met je laptop krijg je binnen twee weken je laptop als nieuw terug. Goed modellen zijn Asus ROG Zephyrus S GX701, Asus Zenbook Pro Duo en Asus Vivobook S.Hoe vind je de beste laptop?

Welke de beste laptops van 2021 zijn is uiteindelijk een geheel persoonlijke keuze. Weeg dan ook je eigen voorkeuren af. Waarvoor ga je de laptop gebruiken? Heb je echt wel zo’n dure laptop nodig als je alleen maar wat surft op het internet en Netflix kijkt? Je kan veel geld besparen als je de juiste laptop koopt voor jouw persoonlijke situatie.

 

(Visited 286 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *