cadeau inspiratie leuke gadgets

Dit zijn de leukste gadgets om cadeau te doen

Gadgets zijn echte hebbedingetjes en altijd leuk om te krijgen én cadeau te doen. Van slimme gadgets voor in huis tot toffe gadgets voor een smartphone of tablet: met deze gadgets maak jij anderen zeker blij. Gadgets zijn niet alleen leuk om aan je vrienden cadeau te doen, maar ook aan collega’s of medewerkers – zeker als je de gadgets laat bedrukken! Lees snel verder om wat inspiratie op te doen.

VR bril

Een Virtual Reality bril of headset is een hartstikke hippe gadget. Door de bril lijkt het echt alsof je in de omgeving van een spel bent, want je ontvangt geen visuele informatie van buiten meer waardoor het lijkt of je in een andere wereld bent belandt. Als je naar links of rechts kijkt verandert het beeld gewoon mee. Met de headset kan je onder andere fantastisch gamen, de bril zorgt ervoor dat je in het spel stapt doordat het beeld interactief, 3D en 360 graden is. Deze brillen zijn al verkrijgbaar vanaf een paar tientjes zodat de ontvanger speciale spelletjes kan spelen op zijn of haar telefoon. Ook zijn er modellen die enkele honderden euro’s kosten en over veel meer specificaties beschikken. Deze zijn uitermate geschikt voor gamers. Daarnaast zijn er nog veel meer toepassingen voor de VR bril, die waarschijnlijk alleen maar toenemen in de toekomst.

Smartphone kluisje

Heb jij je de afgelopen paar verjaardagen of avondjes uit met je vrienden gestoord aan het feit dat iedereen altijd met de smartphone in de hand zit? Een leuk cadeau voor een telefoon verslaafde vriend of familielid is een kluisje voor de smartphone. Kies bijvoorbeeld voor een model in de vorm van een gevangenis met tralies. Je bergt hier tot wel zes telefoons in op en krijgt daardoor eindelijk de tijd voor een goed gesprek met je vrienden, partner, gezin of collega’s.

Wake-up light

Met een wake-up light begint de ontvanger de dag een stuk frisser en met meer energie. De moderne wekker combineert licht en geluid om op een natuurlijke manier te ontwaken. Op deze manier start hij of zij de dag een stuk vrolijker! Dit is bijvoorbeeld een leuk cadeau voor iemand die net begint met een nieuwe baan. Veel van deze gadgets zijn voorzien van verschillende lichtinstellingen en wekgeluiden zodat er voor iedereen een geschikte optie bij zit om met het juiste been uit bed te stappen. Vaak zit er ook een snoozeknop op, voor als het nog steeds niet helemaal wilt lukken om te ontwaken.

Je kunt ook kiezen voor kleinere gadgets die je bijvoorbeeld voor je hele vriendengroep aanschaft voor een gezamenlijke vakantie, denk aan reisgadgets zoals een kaartspel, mokken met logo of strandballen die je laat bedrukken.

(Visited 695 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *