Een stukje toekomst in eigen tuin

In 2030 hebben we geen keuze meer als het gaat om wat voor soort auto we willen rijden. Elektrisch rijden is vanaf dan de maatstaf. In de nabije toekomst worden er alleen nog auto’s verkocht die geen CO2 en fijnstof uitstoten.

De transitie van elektrische voertuigen versnelt met de dag. Elektrisch rijden is populairder dan ooit. We zien daardoor steeds meer innovatieve oplossingen op het gebied van opladen. Een oplaadpaal is veel meer dan alleen een stopcontact voor je elektrische vierwieler.

Goedkoop opladen met zonneenergie

Elektrisch rijden op zelf opgewekte energie, daar krijg je toch een goed gevoel van. Technologische ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat zonneenergie voor velen bereikbaar is. Zonnepanelen en laadpalen blijken voor vele huishoudens als ying en yang op elkaar te werken. Laad de auto op met eigen zonnestroom en de investering is dubbel zo snel terugverdiend. Een elektrische auto zorgt voor hoger stroomverbruik en dat compenseer je zelf. Goed voor het milieu, de portemonee én uiterst comfortabel. Je hoeft immers nooit meer te wachten voor de duurdere laadpaal in de straat verderop.

Slimme Laadpalen

De functionaliteiten van laadpalen groeien. Er zijn steeds meer innovaties op het gebied van opladen. Slimme online functies als automatische declaratie, gastgebruik, stroombeheer en verbruik bieden de elektrisch chauffeur een handig en informatief overzicht. Met een slimme laadpaal is het mogelijk om duurzaam én efficiënt om te gaan met het milieu, de portemonnee en kostbare tijd.

De Plug en Charge Laadpaal

In tegenstelling tot de slimme laadpaal met tal van functionaliteiten kiezen nog steeds veel mensen met een laadpaal aan huis voor een eenvoudige laadoplossing. Met een plug & charge functie is het niet meer nodig om een fysieke laadpas bij elke laadsessie te gebruiken. De laadpas kan virtueel worden gekoppeld aan het laadpunt. De laadsessies worden daardoor automatisch geregistreerd. Deze laadoplossing is vooral geschikt wanneer u zelf kunt bepalen wie er toegang heeft tot uw laadpunt.

Smart charging laadpalen

We hebben thuis of op kantoor niet de hele dag dezelfde hoeveelheid stroom nodig. Een smart charging laadpaal weet precies wanneer er meer of minder stroom nodig is. Een duurzame manier van opladen waarmee onnodig stroomverlies, overbelasting en netverzwaring wordt voorkomen.

Slimme Laadoplossingen voor uw personeel

Thuiswerken, het is niet meer weg te denken in de huidige economie. Veel bedrijven zien de voordelen van deze manier van werken. Doordat we in groten getale thuiswerken kunnen forse besparingen gedaan worden op reis- en kantoorkosten. Een laadpaal aan huis is meer dan een overweging waard. Er zijn verschillende subsidies voor laadpalenbeschikbaar die fiscale voordelen bieden zoals een gedeeltelijke aftrek van het aankoopbedrag van de laadpaal. Een goede reden om eens contact op te nemen met een specialist.

(Visited 282 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *