waterdichte tech-gadgets zomer 2018

Waterdichte tech-gadgets voor deze zomer!

De zomervakantie is begonnen en er is bijna sprake van een hittegolf. Misschien ga je binnenkort op vakantie of zoek je nu steeds vaker het water op om af te koelen. Wil je weten wat de leukste tech-gadgets zijn voor in het water? Lees dan even verder. In dit artikel bespreken we de beste waterdichte tech-gadgets van 2018!

Electric Amphibious Vehicle; een bestuurbaar dienblad

De Electric Amphibious Vehicle is een bestuurbaar dienblad waarmee je ook nog eens mensen kunt natspuiten! Dit rijdende dienblad kan vier blikjes of flesjes vervoeren en beschikt over een waterpistool. Handig om je drankjes te beschermen wanneer je het karretje onderweg is! Zoals de naam al aangeeft is dit dienblad een amfibie. Hij kan zichzelf dus gemakkelijk verplaatsen over land en zee. De Electric Amphibious Vehicle koop je voor $99,-

RealPower PB-9000; een waterdichte powerbank

Misschien is je smartphone al waterdicht; je powerbank is dat waarschijnlijk niet! Het feit dat je met je smartphone al rustig op een luchtbedje in het zwembad kunt drijven is al heel wat, maar hoe fijn zou het zijn om je dan ook niet druk te hoeven maken over je batterij! De RealPower PB-9000 is in dit geval dé oplossing. Een powerbank met IP67 certificering waardoor je powerbank beschermd is voor water. De IP67 standaard geeft aan dat de powerbank tot maximaal 1,5 meter en 30 minuten onder water beschermd is. De accu heeft een capaciteit van 9000 mAh waardoor je met deze powerbank meer dan 2 keer je smartphone kunt opladen. Je schaft deze powerbank voor €50,99.

waterdichte powerpank

Corsair Survivor; een usb stick waarmee je kunt gaan duiken

Mogen de bestanden op jouw usb stick nooit verloren gaan? Denk er dan eens over na om de Corsair Survivor aan te schaffen. Deze usb stick heeft een behuizing van vliegtuig kwaliteit aluminium en is waterdicht tot maar liefst 200 meter! De Survivor sticks zijn verkrijgbaar met opslaggeheugens van 32 GB, 64 GB, 128 GB of 256 GB en koop je vanaf €32,-.

 

waterdichte usb stick

 

Met deze gadgets kom je een dagje aan het strand of zwembad wel door. Heb je het liefst ook nog een lekker muziekje erbij aanstaan? Kijk dan eens naar de waterdichte speakers bij de top 3 draagbare speakers van deze zomer. Waarschijnlijk is de kans niet heel groot dat je bestuurbare dienblad zult aanschaffen. Wij zijn wel benieuwd naar welke waterdichte gadgets jij momenteel gebruikt! Laat het ons hieronder weten in de reacties.

(Visited 643 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *