Je nieuwjaar voornemens makkelijk aanhouden? Dat doe je met deze apps!

Het is traditie om voor het nieuwe jaar goede voornemens op te stellen en daar zo lang mogelijk mee aan de slag te gaan. Je kent ze wel, gezond eten, meer sporten, meer naar buiten, en zo voort en zo voort. Het is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Met deze apps hou jij je makkelijker aan je voornemens!

1.     Atom

Een stukje mindfulness is iets wat we ons allemaal wel voornemen om aandacht aan te geven, maar het is erg makkelijk om in de drukte van de dag dit te vergeten. Gelukkig zijn er een heel aantal handige apps die je helpen dagelijkse mindfulness. Zo helpt Atom je met het langzaam opbouwen van mindfulness als gewoonte met dagelijkse oefeningen die je dagelijks kan doen. Het mooiste? Atom is volledig gratis en heeft geen advertenties. Als leuke extra functie kan je je eigen tuin onderhouden en wordt er voor elke mindfulness oefening een boom geplant. Atom is beschikbaar voor Android.

2.     Habitify

Habitify is een ongelofelijk mooie en gestroomlijnde app voor het opbouwen en onderhouden van goede voornemens en nieuwe gewoontes. Het maakt niet uit welke gewoontes je op wilt bouwen, Habitify helpt je er bij. Het zij het leren van een nieuwe taal, meer gaan sporten, of gezonder te eten. Habitify heeft zowel een gratis als een premium versie. De app is beschikbaar voor zowel Android als Apple.

3.     MyFitnessPal

MyFitnessPal is een go-to voor de meeste ervaren sporters en voedingsexperts. De app maakt het ongelofelijk makkelijk om na te gaan wat je allemaal op een dag eet, welke voedingsstoffen en calorieën er in zitten en hoe deze optellen tot de door jouw gezette doelen. Zo kan je bijvoorbeeld met de barcode scanner direct zien welke voedingsstoffen er in een product zitten. Super handig! Ook hebben ze leuke blogs met lekkere en gezonde recepten waarin je inspiratie uit op kan doen. MyFitnessPal is beschikbaar voor zowel Android als Apple.

4.     Smoke free

Veel mensen hebben als voornemen om te gaan stoppen met roken voor het nieuwe jaar. Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Moet je in één keer stoppen, of langzaam afbouwen? Smoke Free is een handige companion app om je te helpen te stoppen met roken. Er zit een ingebouwd 90 dagen stoppen-met-roken programma in wat je kan volgen, en moeilijke momenten kunnen worden bijgehouden met hulp van een logboek. Smoke Free is beschikbaar voor zowel Android als Apple.

(Visited 253 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *