gadgets voor jouw smartphone

De need-to-have gadgets voor jouw telefoon

Je hebt net een nieuwe telefoon gekocht en bent er uiteraard heel erg blij mee. Vanaf het moment dat je trotse bezit wordt geleverd ben je er al aan verknocht. De ‘unboxing’ is dan ook een lang naar-uitgekeken moment. Maar veel accessoires hoef je over het algemeen er niet gratis bij te verwachten. Deze dien je toch echt zelf te kopen. De vraag is dan natuurlijk, welke zijn nu echt je zuurverdiende geld waard? Om je hiermee te helpen vind je in deze blog de leukste gadgets!

 

Films en series kijken als nooit tevoren

Allereerst is het natuurlijk erg belangrijk dat je na een harde dag werken goed kan relaxen. En dat is nu precies waar een lazy neck smartphone houder voor gemaakt is. Plof op de bank of kom bij op bed en geniet van je favoriete Netflix of Videoland serie zonder kramp te krijgen in je armen. Ben je aan een serie aan het bingewatchen en wil je deze niet onderbreken voor een snack pauze? Dat is gelukkig nu geen probleem meer!

 

Gamen op hoger niveau

Nog een fantastische gadget voor in het rijtje relaxen is een game controller voor je smartphone. Want laten we eerlijk zijn, iedereen heeft wel eens de verkeerde move gemaakt op Candy crush. Met een game controller is dat verleden tijd! Zet je telefoon in de houder en speel op een hoger niveau! En wees gerust, want er is hierbij gedacht aan zowel android als iOS gebruikers. Je moet echter wel bereid zijn om wat geld op tafel te leggen voor dit stukje tech.

 

Werken on-the-go

Natuurlijk kan het niet alleen maar fun en games zijn. Er moet soms ook gewerkt worden. En wat als je laptop leeg is en je net een belangrijke mail op je telefoon ziet binnenkomen? Daar is een draadloos toetsenbord voor. Met bluetooth kan je deze eenvoudig aan je telefoon linken en razendsnel op die mail reageren. Vind je zo’n toetsenbord te groot om overal mee naartoe te nemen? Kijk dan eens voor een opvouwbaar toetsenbord.

 

Geluid zoals het bedoeld is

Een ander handig gadget waar menig Nederlander niet meer zonder kan zijn draadloze oordopjes. Tegenwoordig krijg je vaak oortjes met draad bij een nieuwe telefoon, toch is dit niet altijd even praktisch. Als je bijvoorbeeld een rondje wil hardlopen heb je geen zin in een draad dat elke keer langs je arm gaat. Nu zijn er tegenwoordig enorm veel draadloze oortjes om uit te kiezen. Een goed punt om aandacht aan te schenken is de batterijduur. Als je oortjes na 2 uur al leeg zijn en je zit op een 4 uur durende vlucht dan zal je toch echt jezelf moeten gaan vermaken.

 

First things first

Maar ondanks al deze coole gadgets zal een van de eerste accessoires die je koopt toch een hoesje zijn. En met een goede reden! Veel telefoons zijn namelijk de dupe van het ontbreken hiervan met als gevolg een enorme barst in je scherm wat naast het uiterlijk van je telefoon zelfs de functies kan verminderen. Ook hier geldt dat er veel mogelijkheden zijn voor een hoesje. Wijs hierbij is om er een te kopen die ook tegen waterschade beschermt. Dan heb je twee vliegen in één klap. Heb je nog niet de kans gehad om een hoesje te kopen en is hij helaas gesneuveld? Geen paniek, een iPhone 8 scherm reparatie is eenvoudig te regelen bij een telefoonshop.

(Visited 671 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *