handige reisgadgets voor op vakantie

4 handige gadgets voor op vakantie

Wat leuk, je gaat op reis! Een spannende tijd waar je vast al erg naar uitkijkt. Heb je al nagedacht wat je allemaal mee gaat nemen? Handige gadgets voor je reis mogen natuurlijk niet ontbreken in je bagage. Wij helpen je een beetje op weg en geven je hier 4 handige gadgets voor op vakantie.

1. Om op te laden

Iets wat elke reiziger eigenlijk bij zich zou moeten hebben, is een powerbank. Dat is een externe batterij waarmee je altijd je camera, laptop, tablet of telefoon op kunt laden. Als je zorgt dat je powerbank opgeladen wordt zodra je de kans hebt, dan kun je al je andere apparaten altijd van stroom voorzien. Dus ook als je maar één stopcontact tegenkomt, kun je toch altijd door met al je elektronica.

2. Bescherming tegen water

Niet alleen is het handig om een goede schokbestendige hoes om je telefoon te hebben, er bestaan ook hoesjes die je om je telefoon kunt doen als je te water gaat. En dat is niet alleen fijn als je gaat duiken en je telefoon als camera wilt gebruiken. Een waterbestendige hoes om je telefoon is erg prettig als je anders je telefoon onbeheerd op het strand achter moet laten. De kans op diefstal is dan groot en dat wil je natuurlijk niet. Er bestaan ook complete tassen die waterbestendig zijn. Dan kun je meer dan alleen je telefoon droog houden. Ook handig als je onverwacht in een fikse regenbui terechtkomt.

3. Gadgets voor op het strand

Heb je bijvoorbeeld een rondreis Spanje geboekt, dan zul je ongetwijfeld ook wel op het strand terechtkomen. En wat is er nou lekkerder dan daar even fijn achteroverleunen met je e-reader in je ene hand en een cocktail in je andere? Nou, een muziekje zou best lekker zijn! Goed nieuws, in de top 3 draagbare speakers voor de zomer 2018 staat vast een apparaatje dat nog ergens in jouw koffer past. Om het ultieme strandgevoel te creëren.

4. Voor aan tafel

Niets zo vervelend als per ongeluk in het donker ergens belanden en geen goede verlichting hebben. Je kunt kleine lampjes kopen die je in een fles kunt zetten. Het lampje is oplaadbaar via USB en geeft niet alleen handige verlichting, maar maakt het ook gezellig. Een multitool is in dat geval ook handig, zodat je je avondeten eerst kunt snijden en daarna kunt opeten met een en dezelfde gadget. Maak het geheel compleet met opvouwbaar servies, om je reisdiners helemaal af te maken.

Met deze 4 tips moet je vakantie wel een succes worden. Doe er je voordeel mee en goede reis alvast.

(Visited 294 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *