5 leuke en handige gadgets die je wellicht nog niet kent - TechBird

5 leuke en handige gadgets die je wellicht nog niet kent

Bij Tech Bird zijn we constant bezig met het in de gaten houden van het laatste gadgets nieuws, maar ook met het ontdekken van nieuwe of onbekende gadgets. Wij hebben 5 gadgets voor je op een rijtje gezet die je wellicht nog niet kent.

Snapchatbril

Snapchat heeft een zonnebril uitgebracht met de naam Spectacles. Het is niet te vergelijken met een smart glasses want je kunt er alleen foto’s of filmpjes van 30 seconden mee vastleggen. Je kunt met behulp van een knopje aan de zijkant foto’s of korte video’s maken en ze vervolgens delen met je vrienden en volgers op snapchat. De camera van de Spectacles is zo ingericht dat anderen mee kunnen kijken met het gezichtsveld van degene die de zonnebril op heeft. De Spectacles is vanaf €174,99 te verkrijgen in de webshop.

Digitsole Smartshoe

Naast slimme koelkasten, horloges, telefoons en tv’s, hebben we nu ook slimme schoenen. De Digitsole kan zichzelf dichtmaken en kun je via een app instellen of je de schoen strakker of losser wilt. Daarnaast meet de slimme schoen ook gegevens zoals hoeveel km je loopt, het aantal trappen en de manier waarop je loopt. Nooit meer last van veters die telkens losraken, zo voorkom je ook dat je erover struikelt. Op koude dagen kun je de temperatuur van de schoen instellen. Zo heb je bijvoorbeeld op de scooter of de fiets warme voeten. Aan het uiterlijk van de schoen mag nog gewerkt worden. De Digitsole is nog een Kickstarter project en zou voor ongeveer €600 verkocht moeten worden.

Sensorwake

Vroeg opstaan is nooit leuk en de standaard wekkergeluiden herkennen we als de beste. Er zijn al verschillende manieren verzonnen om wakker gemaakt te worden. Wist je dat er ook een wekker is die je wekt met geur? Stop een geurcapsule naar keuze in de Sensorwake en zet vervolgens de wekker op het tijdstip dat je wakker wilt worden. Op het tijdstip verspreidt de geur zich en na 3 minuten speelt de wekker een melodie af om zeker te weten dat jij wakker wordt. Heerlijk wakker worden met de geur van versgebakken broodjes is nu mogelijk. De Sensorwake is in verschillende webshops zoals bijvoorbeeld Bol.com te koop voor ongeveer €68.HAPIfork

Te snel eten is niet goed voor je lichaam en de HAPIfork biedt hier de oplossing voor. Wanneer je te snel eet waarschuwt de vork door middel van trillingen en lichtsignalen af te geven. Hij werkt natuurlijk alleen als je met de HAPIfork eet. Met behulp van een app heb je inzichten in je eetgedrag en kun je jouw vorderingen bijhouden. De makers van HAPIfork beweren dat je hier gezondheidsvoordelen uithaalt zoals een betere spijsvertering en gewichtsverlies.

SMARTDUVET

Deze handige gadget voorkomt wellicht vele scheidingen. Met het slimme dekbed kun je aan beide kanten verschillende temperaturen instellen. Heeft je vrouw of vriendin het altijd koud maar jij altijd warm? Dan is dit een handige oplossing. Geen ruzies om extra dekens of de temperatuur van de verwarming meer. Met een app op je smartphone kun je het dekbed instellen. Daarnaast maakt het dekbed ook je bed op.

Heb jij een van deze gadgets al in huis? Of ken jij zelf ook nog gadgets die wellicht niemand nog kent? Deel ze in de reacties hieronder.

(Visited 952 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *