5-handige gadgets voor je smartphone

5-handige goedkope gadgets voor je smartphone

Wij gebruiken onze smartphone tegenwoordig dagelijks en spelen er spelletjes mee, gebruiken het voor werk en communiceren ermee met de rest van de wereld. Maar wist je dat er ook gadgets zijn ontwikkeld die je smartphone gebruik nog leuker en eenvoudiger maken. Wij hebben de vijf tofste gadgets voor je op een rijtje gezet waar je niet veel geld voor hoeft te betalen.

Universele griphouder

Een griphouder plak je gemakkelijk op de  achterkant van je smartphone en zorgt ervoor dat je jouw mobiel beter vast kan pakken. De griphouder is universeel en is dus op elke mobiel te plakken. Let overigens wel op dat je hem verticaal plakt en niet horizontaal anders heb je er niks aan. Handige gadget voor als je telkens je mobiel laat vallen.

iRig gitaar interface

Voor gitaristen is dit een hele toffe gadget. Met de iRig gitaar interface kun je oefenen waar je maar wilt en hoef je niet telkens je gitaar mee te slepen. Plug de iRig in de koptelefoonaansluiting en plug je gitaarsnoer in de iRig gitaar interface. Plug vervolgens jouw koptelefoon ook in de iRig en je kunt gaan jammen. Voor het gebruik ervan moet je wel de gratis iRig app downloaden. Met deze app kun je ook toffe gitaareffecten toepassen terwijl je aan het spelen bent. Niet geschikt om mee op te treden, maar zeker handig voor als je in de trein nog wilt oefenen en de overige reizigers niet tot last wilt zijn.

3 in 1 Lens Macro Visooglens

Met de 3 in 1 lens van macro visooglens maak je nog betere foto’s op je smartphone. Met de lens kun je groothoek foto’s maken, macro en foto’s maken met speciale effecten. Ideaal voor mensen die graag foto’s maken met hun mobiel. De 3 en 1 lens macro visooglens kun je op de meeste smartphone merken gebruiken. Met een soort knijper kun je de lens op je camera zetten en je bent klaar om nog mooiere foto’s te maken.

2 in 1 Audio Adapter voor iPhone

De mensen die beschikken over een iPhone 7 of een latere versie ervan herkennen dit probleem. Muziek luisteren en opladen gaat via dezelfde ingang. Heel vervelend voor wanneer je muziek wilt luisteren maar je mobiel is bijna leeg. Je staat dus regelmatig voor de keuze tussen het luisteren van muziek of het opladen van je telefoon. Ook tijdens het autorijden is dit zeer vervelend. Je bent verplicht om naar de radio te luisteren in plaats van jouw eigen muziek via de aux kabel als je mobiel bijna leeg is. De 2 in 1 Audio Adapter zorgt ervoor dat je huidige aansluiting in tweeën wordt gesplitst waardoor je dus en je mobiel kan opladen en muziek kan luisteren.

Luckies Smartphone Projector

Met Luckies Smartphone Projector maak je met behulp van je smartphone een eigen bioscoop. Zet jouw mobiel in de projector en  door middel vaneen speciale lens wordt het beeld tien keer vergroot. Door de akoestiek van doos wordt ook het geluid versterkt. Superleuk om mee te nemen op reis. Of om te gebruiken in je kamer. Met de Luckies Smartphone Projector heb je als het ware eigenlijk een mini beamer en zijn er genoeg momenten waarvoor je dit kunt gebruiken.

Heb jij al een van de bovenstaande gadgets in huis? Laat in een reactie hieronder weten wat je ervan vindt.

(Visited 548 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *