gadgets voor in de auto

De 4 tofste gadgets om te gebruiken in de auto

Of je nu op zoek bent naar de beste private lease deal of het goedkoopste tweedehandsje; toffe gadgets maken je auto pas echt af. Er zijn gadgets die je auto veiliger maken, praktischer maken of gewoon leuker maken om in te rijden. Alleen ken je ook die keuzestress wel van het zoeken naar leuke producten en in dit geval het zoeken naar leuke gadgets. Er is namelijk zo ongelooflijk veel keuze! Daarom hebben wij de tofste gadgets om te gebruiken in de auto voor je verzameld. Doe er je voordeel mee!

1. Smartphonehouder

Deze gadget, de smartphonehouder, mag echt in geen enkele auto ontbreken. De boete voor mobiel bellen in de auto is niet bepaald mals. Daarnaast is het vooral ook erg gevaarlijk. Weet je wat nog gevaarlijker is? Naar beneden kijken om het scherm van je telefoon kunt zien omdat je hem als navigatie gebruikt maar geen smartphonehouder hebt. Daarom is deze gadget echt fantastisch. Simpel doch effectief, je maakt je smartphone gemakkelijk vast aan je dashboard met een goede smartphonehouder. Veiliger, makkelijker en het scheelt je een boete.

2. USB-oplader

We gaan nog even door op je smartphone in de auto. Want we weten allemaal hoe snel je smartphone tegenwoordig leeg raakt. Niets vervelender dan wanneer je onderweg bent maar je geen gebruik meer kunt maken van je mobiel. Zeker als je hem gebruikt als navigatie en je op onbekend terrein bent. Met een USB-oplader laad je jouw smartphone gemakkelijk op in de auto. Ideaal!

3. Startkabels met batterij

Je gaat er niet vanuit, maar het kan zomaar zijn dat je met een lege accu zit. Nu kun je er vanuit gaan dat je wel iemand tegenkomt die startkabels heeft, maar wat nou als dit niet het geval is? Dan heb je een probleem. Startkabels met batterij zijn daarom ideaal. Dan heb je zelfs op de meest afgelegen plekken een lading elektriciteit voor je accu.

4. GPS-tracker

Wanneer je een mooie auto rijdt wil je daar natuurlijk zo voorzichtig mogelijk mee omspringen. Daar denkt echter niet iedereen hetzelfde over. Helaas zijn er ook mensen die jouw auto maar wat graag van je ‘overnemen’ zonder te betalen. Met een GPS-tracker kun je binnen no-time zien waar jouw auto zich bevindt als hij wordt gestolen. Zo ontkomt iemand die je auto steelt eigenlijk nooit.

Deze vier vette gadgets maken jouw auto nóg beter!

(Visited 546 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *