3 beste gadgets smartphone 2017 Techbird TrackR
SlashGear

Dé 3 smartphone gadgets van 2017!

Jaarlijks worden honderden smartphone gadgets op de markt gebracht. Echter is het vaak zo dat gadgets leuke hebbedingetjes zijn, maar weinig waarde toevoegen voor jou als smartphone-gebruiker. Wij gingen op zoek naar smartphone gadgets die écht nuttig zijn en hebben een top 3 samengesteld. Benieuwd naar welke gadgets jouw leven een stuk makkelijker maken? Lees verder!

1. Popsocket

De Popsocket is de meest simpele gadget uit deze top 3 maar wel eentje die je vaak gaat gebruiken! Deze gadget zorgt ervoor dat jij je toestel (bijna) nooit meer uit je handen laat vallen. Simpel gezegd is de Popsocket een handvat voor meer grip. Tevens kan het gebruikt worden als standaard om je toestel horizontaal neer te zetten. Handig wanneer je een video wilt kijken! Het fijne van de Popsocket is dat hij en in- en uitklapbaar is. Hij zit dus niet in de weg wanneer je de gadget niet gebruikt. Met behulp van de zuignap plak je de Popsocket op de achterkant van je telefoon en gebruikt het door ‘m uit te vouwen. De Popsocket koop je al voor €12,99!

popsocket_grip_handvat_smartpone_gadget
Bron: popsockets.com

2. Shoulderpod R2 The Pocket Rig

De Shoulderpod R2 is een handig handvat waardoor je met je smartphone stabiel foto’s en video’s kunt maken. Wel geldt deze gadget alleen voor smartphone met een breedte van 43 tot maximaal 93 millimeter. Het is een compacte tool met de mogelijkheid om een externe microfoon of lamp te monteren. Het handvat bestaat uit twee delen en kun je loskoppelen. Zo kun je de rig (stabilisator) ook op een statief monteren. De cameragadget weegt maar 420 gram en neem je eenvoudig mee naar bijvoorbeeld een bruiloft of op reis! De Shoulderpod R2 koop je voor €82,95.

gadget_shoulderpod_r2_techbird
Bron: shoulderpod.com

3. TrackR Bravo

Ben je vaak spullen kwijt zoals je sleutels, portemonnee of misschien wel je telefoon zelf? Dan is de TrackR Bravo een onmisbare gadget voor jou! De TrackR Bravo is een GPS-tracker ter grootte van een twee euro munt. Hang de TrackR muntjes aan alle spullen waarvan jij bang bent ze kwijt te raken en vind alles snel terug via de TrackR app. Ook kun je met behulp van de app een alarm laten afgaan op de TrackR. Wel moet de TrackR zich dan bevinden binnen een straal van 15 meter. Is de TrackR niet binnen de 15 meter, dan zie je de laatst bekende locatie met behulp van het crowd located netwerk van TrackR.  En ben je jouw smartphone kwijt? Ook dan is TrackR een uitkomst. Dan druk je namelijk eenvoudig op het knopje van het TrackR muntje en vervolgens gaat er een alarm af op je telefoon. Dit werkt zelfs wanneer je telefoon op stil staat! Koop de TrackR Bravo voor maar €28,99!

trackR_gadget_techbird
Bron: coolstuff.com

Ken jij meer van dit soort handige smartphone gadgets? Laat het ons via de reacties welke smartphone gadgets we niet mogen missen!

(Visited 581 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *