Smartphones Techbird iPhone 8 specificaties
9to5mac.com

Dit zijn dé verwachtingen van de Apple iPhone 8

Het is de mogelijke opvolger van de iPhone 7 of iPhone 7S; de Apple iPhone 8. Er zijn veel websites die vorig jaar al begonnen met het verzamelen met gelekte informatie, geruchten en concepten van het mogelijke design. Wij hebben nog even gewacht met een artikel over de iPhone 8 omdat Apple haar nieuwe toestellen meestal rond september/oktober uitbrengt. September komt steeds dichterbij dus het wordt nu interessant om eens te kijken naar alle geruchten, specificaties en foto’s die op het internet rondgaan over de iPhone 8. We hebben hieronder een overzicht gemaakt van de meest geloofwaardige geruchten over de iPhone 8!

Nieuw design iPhone 8

Eind juli 2017 ontdekte de ontwikkelaar Steven Throughton-Smith verwijzingen naar het design van de iPhone 8. Het gaat om een randloos design waarbij de gehele voorkant van het toestel wordt ingenomen door het scherm! De iPhone 8 beschikt dus niet meer over de welbekende fysieke home-button. Het toestel zou over een digitale home-button beschikken die zichzelf verbergt en verkleint.

Tevens zou Apple zijn overgestapt van lcd-displays naar oled-displays. De achterkant van het toestel wordt van glas. Dit zagen we vroeger al bij het design van de iPhone 4. De iPhone 8 heeft de glazen achterkant niet alleen voor het mooie design, maar ook zodat het toestel draadloos kan worden opgeladen!

Vernieuwde Camera

Apple zou de iPhone 8 hebben voorzien van maar liefst twee camera lenzen aan zowel de achterkant als de voorkant van het toestel. De camera’s zouden voorzien zijn van augmented reality functies. Het beeld dat de cameralenzen opvangen worden hierbij aangevuld met een digitale laag. Er wordt verwacht dat Apple binnenkort de marktleider wordt in augmented reality. Je leest hier meer over op Appleinsider! De camera’s aan zowel de voor- en achterkant zouden in 4K-resolutie opnemen met een framerate van 60 fps.

Foto iPhone 8 dummy Techbird
Foto door: Ben Miller

Nieuwe kleur ‘Blush Gold’

De iPhone 8 zou een nieuwe kleur erbij krijgen: Blush Gold, een mix tussen goud en rosé- goud. Naast de zwarte en zilveren uitvoering, wordt Blush Gold volgens een anonieme bron bij iPhone-febrikant Foxconn toegevoegd vanwege de glazen achterkant van de iPhone 8. Deze zou ervoor zorgen dat de bekende kleuren Gold en Rose Gold anders kleuren dan op aluminium.

nieuwe kleur iPhone blush gold
Bron: iphoned

Release datum

We zijn van Apple gewend dat in september de nieuwe toestellen worden aangekondigd. Volgens anonieme bronnen lukt het niet om een grote hoeveelheid oled-schermen voor de release te leveren. Naar schatting zullen er drie tot vier miljoen iPhone 8 toestellen klaarliggen tijdens de release. Dit betekent dat de eerste oplage zeer beperkt is en de meeste mensen nog een tijdje moeten wachten tot zij het toestel kunnen kopen.

Vanuit Apple zijn er nog geen officiële berichten bekend gemaakt over de iPhone 8. Tot de release blijven we genieten van alle gelekte informatie, geruchten en anonieme bronnen die ons voorzien van interessante iPhone info!

(Visited 241 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *