Pokémon go

De 3 leukste gadgets voor kinderen!

Ben je op zoek naar een leuk verjaardagscadeau voor kinderen, of wil je jouw kroost stimuleren om weer eens lekker ouderwets buiten te gaan spelen? Een hoop kindvriendelijke gadgets van vandaag de dag kunnen daar flink bij helpen! En dan hebben we het niet over de Playstation of de Xbox. De volgende gadgets zijn namelijk niet alleen gezond maar vaak ook gekoppeld aan beweging en avontuur. Om je een voorbeeld hiervan te geven hebben we dé 3 leukste gadgets voor kinderen voor je op een rijtje gezet!

1. Interactieve smartphone games

De rage van het afgelopen jaar was natuurlijk Pokémon Go. Met deze interactieve smartphone app was het jouw taak om de zogenaamde Pokémon allemaal te vangen. Hiervoor moet je naar buiten met je smartphone en kun je met behulp van een kaart zien waar in jouw buurt de beestjes verstopt zitten waarna je ze kunt vangen. Een ontzettend leuke app en uiteraard ook nog eens super gezond. Sommige mensen zaten voorheen heel de dag binnen en liepen met behulp van de app wel 5 tot 10 kilometer per dag! Na het enorme succes van Pokémon Go volgde nog een aantal soortgelijke spellen. Een prima gadget voor kinderen dus die smartphone!

2. Hoverboard

Een ander leuk gadget-idee voor kinderen is natuurlijk het kopen van een hoverboard. Het hoverboard valt onder de categorie smartwheels die we in het hedendaagse straatbeeld steeds vaker tegenkomen! Deze gadgets zijn voorzien van gyroscopen die de druk meten die jij met je lichaam uitvoert en het apparaat in beweging brengen. Een ideaal vervoersmiddel voor buiten dus! Let er wel op dat een hoverboard werkt op batterij. Je zult hem dus na verloop van tijd weer even aan de oplader moeten leggen. Daarnaast is het wel zo verstandig om een beetje te oefenen op je hoverboard voordat je jezelf op de openbare weg begeeft!

3. Communicatieapparatuur

Tot slot zijn er natuurlijk nog veel meer leuke gadgets waarmee je jezelf urenlang kunt vermaken! Wat dacht je van walkietalkies of portofoons! Kinderen kunnen hele dagen mee uit de voeten en met name buitenspelletjes worden met communicatie op afstand nog vele malen leuker! De techniek zorgt er overigens voor dat je al voor relatief lage bedragen een prima walkietalkie aan kunt schaffen met een flink bereik. Leuk voor thuis maar bijvoorbeeld ook voor op de sportvereniging of tijdens een kamp!

Zoals je ziet zijn er tal van leuke gadgets te bedenken voor kinderen die hen ook nog eens kennis laten maken met het buiten leven. Zo houd je kinderen actief bezig en kunnen ze toch kennis maken met de technologie van tegenwoordig!

(Visited 349 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *