Manier om je product te promoten

Influencer marketing is booming! Het aantal social influencers is de afgelopen jaren geëxplodeerd, mede door de groeiende populariteit hiervan onder bedrijven. Het inzetten van deze influencers levert bedrijven verschillende voordelen op. Ze kunnen marketingcampagnes bijvoorbeeld heel specifiek richten op de doelgroep van hun organisatie. Beoordeel het type volger van een influencer, benader de influencer om…

drank wodka

Iedereen heeft wel eens een avond meegemaakt waarop een moment aanbrak waarop iemand op het idee kwam om een drankspel te gaan doen. Grote kans dat je deze avond nog herinnert met een glimlach. Drankspellen kunnen een avond hartstikke gezellig maken. Veel mensen grijpen naar het ouderwetse kaartsetje dat ze nog ergens hebben liggen. Maar veel mensen vergeten dat er allerlei drankspel apps zijn die je gewoon even kunt downloaden op je smartphone. De leukste hebben we in dit artikel voor je op een rijtje gezet. Proost!

nieuwe iPhone SE2

Al geruime tijd lopen iPhone liefhebbers rond met knikkende knieën, zwetende oksels en grote ogen van verwachting; de verwachting is dat de nieuwste iPhone, de SE 2, zeer binnenkort gelanceerd gaat worden. Deze nieuwe release van s ‘werelds bekendste smartphonemerk laat al een tijdje op zich wachten en was de afgelopen maanden voer voor speculaties. In hoeverre lijkt het SE 2 model op de bestaande iPhone 8? Welke specs mogen we verwachten? En wanneer komt nu eindelijk die langverwachte release? In afwachting van de grote onthulling praten wij je in onderstaand artikel bij over het allerlaatste iPhone SE 2 nieuws.

Verwachting smartphones 2020

De ontwikkelingen op het gebied van smartphones zijn altijd spannend. In 2019 hebben we al wat voorproefjes gezien van modellen met revolutionaire nieuwe technologieën. Klaptelefoons met vouwbare schermen waren misschien (nog) niet zo’n succes maar smartphones worden steeds krachtiger en vooral op fotogebied is er steeds meer mogelijk. Ook zorgt de 5G die voorzichtig zijn intrede in Nederland doet voor nieuwe mogelijkheden.
In 2020 komen er weer een aantal nieuwe high end-modellen op de markt. Wat hebben onder andere Samsung, Apple en Huawei in petto?