Adverteren

TechBird biedt u naast gastbloggen ook de mogelijkheid om op het platform te adverteren. U bereikt bij ons een specifieke doelgroep die geïnteresseerd in technologie, gadgets en mobiele ontwikkelingen. Om de vindbaarheid van uw website te verbeteren, kunt u bij ons betaald een artikel laten plaatsen. TechBird heeft zelf SEO-gespecialiseerde tekstschrijvers in dienst. Daarom kunnen we u twee alternatieven aanbieden:

Variant 1: sponsored content waarbij u het artikel schrijft

U schrijft zelf een informatief en relevant artikel voor onze website en verwerkt daarin één of een aantal links naar pagina’s van uw keuze. Wij verzorgen dan enkel de plaatsing van het artikel op TechBird.

  • Kosten: speciale introductieprijs à €50,- excl. BTW*
  • Plaatsingstermijn: binnen één week nadat u het artikel gereed heeft

Variant 2: sponsored content waarbij wij het artikel schrijven

U vertelt ons globaal waar u wilt dat het artikel over gaat en levert ons de linkjes aan. Wij schrijven vervolgens een informatief en SEO-geoptimaliseerd artikel en plaatsen dit op TechBird.

  • Kosten: speciale introductieprijs à €150,- excl. BTW*
  • Plaatsingstermijn: binnen één week nadat u ons de opdracht heeft gegeven

Meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden van sponsored content bij TechBird of direct een advertentieverzoek indienen? Gebruik onderstaand contactformulier om contact met ons op te nemen of mail ons op info@techbird.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*TechBird hanteert t/m 31 december 2016 speciale introductieprijzen voor sponsored content om te concurreren met andere platformen en samenwerkingen te zoeken met verschillende bedrijven voor op de langere termijn.