3 interessante betaalde apps op Google Play

Als je een Android smartphone hebt, dan is het mogelijk veel apps te installeren op deze telefoon. In de Google Play download je deze apps. Veel apps zijn gratis, maar sommigen zijn ook betaald. Veel betaalde apps zijn echter wel de moeite waard om aan te schaffen. In dit artikel laten we je een aantal interessante betaalde apps op Google Plat zien, zodat jij optimaal gebruik maakt van jouw smartphone.

Wat is Google Play?

Alle Apple telefoons hebben de Apple Store waar zij apps aanschaffen en Android telefoons hebben de Google Play Store om apps aan te schaffen. Er staan ontzettend veel apps in deze Google Play Story, dus soms zie je door de bomen het bos niet meer. Er zijn ook een hoop interessante betaalde apps die je aanschaft in deze store. Met je eigen geld of met een Google Play card van 100 euro schaf je deze interessante apps aan. Een lijst met deze interessante apps vind je hieronder.

1.      Weather Forecast Pro

Het is altijd handig om te weten wat voor weer het wordt. Hoewel Android telefoons standaard een weer-app hebben, zijn deze niet altijd even up-to-date. De Weather Forecast Pro app is erg nauwkeurig met het voorspellen van het weer. Deze app geeft een uitgebreid weerbericht en heeft nog meer extra nuttige functies. Het is dus zeker de moeite waard om voor deze app te betalen, bijvoorbeeld met je Google Play card.

2.      PhotoPhills

Houd je van fotografie en van fotobewerking? Dan is de betaalde app PhotoPhills een erg interessante app voor jou. Als je je bewerking skills graag verbetert dan is deze app hier erg geschikt voor. Er zitten veel opties binnen deze app en je hebt al snel in de gaten hoe alle tools werken. Deze app biedt alles in één voor fotografieliefhebbers.

3.      Calender 2

Een kalender bijhouden is voor zowel privé als zakelijk gebruik erg handig. Als je veel belangrijke data hebt, dan is het fijn als alles netjes op één plek te vinden is. De Calender 2 app is een hele overzichtelijke kalender die ervoor zorgt dat jouw afspraken op orde staan. Daarbij werk je in deze app met verschillende thema’s wat ook voor een fijn overzicht zorgt.

Deze genoemde apps zijn zeker de moeite waard om voor te betalen als je een Android smartphone hebt. Zo verbeter je het gebruiksgemak van jouw smartphone.

(Visited 304 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *