Windows 11

Waar vind je een goede Windows 11 aanbieding?

Voor zowel op school als bij de meeste bedrijven waar je komt te werken, is het hebben van een laptop noodzakelijk. Een van de meest bekende en gekozen besturingssystemen is Windows. In dit artikel leggen we je uit waarom je over moet stappen naar Windows 11 en waar je een goede aanbieding kunt vinden.

Windows heeft recent Windows 11 uitgebracht.

Volgens sommigen is dit het beste en mooiste besturingssysteem van Microsoft ooit. De look-and-feel voelt meer clean en fris aan en doet zelfs een beetje aan MacOS denken. Maakt Windows 11 het dan eindelijk mogelijk voor Mac gebruikers om lekker op Windows te gaan werken? Windows biedt met Windows 11 een snelle en gestroomlijnde gebruikerservaring. De taakbalk vormt een centrale plek en er zijn veel mogelijkheden om de lay-out op jouw werk af te stemmen. Maar Windows 11 draait niet alleen om productiviteit. Ook voor PC gamers heeft Windows 11 veel nieuws. Met een Windows 11 aanbieding kost het besturingssysteem je minder dan 50 euro, dus overstappen is laagdrempelig. Je kan na aankoop bovendien meteen Windows 11 downloaden.

Windows 11 aanbieding 

Met een Windows 11 aanbieding is de aanschaf zeer laag en kun je direct beginnen. Wanneer je toch Windows 11 koopt, is het dan ook niet tijd voor Microsoft Office 2021 downloaden. Je vraag je misschien af: “Office downloaden, dat is toch een abonnement geworden?” Het tegendeel is waar. Eindelijk kun je Office 2021 gewoon eenmalig kopen en daarna gemakkelijk op je computer gebruiken. Microsoft heeft in alles goed naar de gebruikers geluisterd, en met Office 2021 is het weer het beste en meest complete pakket voor productiviteit. Zowel Windows 11 als Office 2021 kun je online bestellen waarna je beide kunt downloaden. Je hebt je werkplek in no-time weer up-to-date.

Lees ook het artikel: Top 3 beste laptop merken van 2021.

Windows 11 voor games

Windows 11 biedt Auto HDR, waarmee games die de ondersteuning bieden een hogere dynamic range krijgen. Dit heeft een beter beeld tot gevolg waardoor je games nog beter uitkomen. Over games gesproken, wist je dat Windows 11 onderdelen van de X-Box meegenomen heeft? X-Box Game Pass en X-Box Cloud gaming worden ondersteund. En, alsof het nog niet genoeg voor je is, de laadtijden zijn sneller geworden. Kortom, voor PC gamers is overstappen op Windows 11 echt een no-brainer. Je kan het bovendien in een paar uur doen waarna je lekker verder kunt spelen. Stap vandaag dus nog over, of je nu je computer zakelijk, privé of voor games gebruikt.

gamen

(Visited 120 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *