Start je zomer goed met de beste bluetooth speakers voor komende zomer 2018!

De top 3 draagbare speakers voor de zomer 2018

De lente komt er langzaam maar zeker aan en we kunnen allemaal niet wachten tot we weer zonder jas de deur uit kunnen! Samen buiten barbecueën in de tuin of misschien wel in een park; mooi weer zorgt voor een mooie sfeer. En die sfeer creëer je natuurlijk door je favoriete muziek op te zetten. De slimme speakers zoals de Homepod laten we thuis staan en we gaan voor een speaker die mee naar buiten mag! Tegenwoordig zien we steeds vaker draagbare speakers op straat verschijnen. Terwijl we vroeger vooral de jeugd met de bluetooth speakers zagen, zien we nu steeds vaker ouder publiek gebruikmaken van deze gadget!  Door de grote toename aan populariteit van de wifi speakers en bluetooth speakers vonden wij dat het tijd wordt om eens op zoek te gaan naar de beste bluetooth speakers. Ben jij van plan om binnenkort een draagbare speaker te kopen? Lees snel dan verder!

De 3 beste bluetooth speakers van dit moment

Onderstaande top 3 is samengesteld op basis van de specificaties en het testen van de speakers. Hierbij is gelet op de kwaliteit van het geluid en het volume, de accu, de aansluitmogelijkheden, waterbestendigheid, design, grootte en gewicht en natuurlijk de prijs.

1.     JBL Boombox

Groter is beter. Waarschijnlijk dacht JBL dit toen de JBL Boombox werd ontwikkeld. Dit is één van de grootste bluetooth speakers die momenteel verkrijgbaar zijn. En ja, de specificaties zijn dan ook ijzersterk! Een accu van 20.000 mAh die tot 24 uur mee kan, geheel waterproof met IPX7 certificering en de speaker is voorzien van JBL’s Connect+. Hiermee kun je meerdere JBL-speakers (let op: alleen de nieuwere modellen) draadloos met elkaar laten synchroniseren. De Boombox bevat ook twee usb poorten zodat je jouw smartphone of tablet gewoon via de speaker kunt opladen. Het opladen van de accu duurt een goede 6,5 uur. Deze speaker is met afmetingen van 25,4 x 49,5 x 19,5 centimeter uiteraard een stuk zwaarder dan de meeste bluetooth speakers. Wil je de Boombox aanschaffen? Hou er dan ook rekening mee dat deze speaker maar liefst 5,25 kilogram weegt! Daartegenover staat wel dat je dan ook de meest krachtige draagbare speaker van JBL in je bezit hebt.

 • Geluid:                                    Totaal vermogen 60 Watt.
 • Accuduur:                               24 uur
 • Aansluitmogelijkheden:      Bluetooth 4.2, NFC, 3,5 mm jack, powerbank-functie, Siri en Google Now                                                     via de Connect+ app
 • Waterbestendigheid:           IPX7 certificering
 • Prijs:                                        €499,-
Techbird Gadgets - JBL boombox
Bron: JBL

2.     Ultimate Ears BOOM 2

De Ultimate Ears BOOM 2 mag gezien worden als de beste outdoor bluetooth speaker van dit moment. Met een prachtig ontwerp dat schokbestendig, én waterbestendig is met IPX7 certificering (dit betekent dat het apparaat 30 minuten 1 meter onderwater overleeft!). Mocht je de speaker in het water laten vallen, let dan wel op; de speaker drijft niet! De speaker is 18 centimeter lang en weeg 544 gram. De BOOM 2 heeft een bijbehorende app, voor zowel Apple als Android, waarin je nog een BOOM 2 kan aansluiten op dezelfde audiobron. Ook bevat de app een equalizer en een wekker functie! Uniek van deze BOOM 2 speaker is dat het geluid in 360 graden uit de speaker komt. Dat betekent dat het niet uitmaakt hoe speaker geplaatst is of wat jouw plek ten opzichte van de speaker is; het geluid klinkt altijd even hard! De UE BOOM 2 is perfect voor kleine en middelgrote kamers maar minder geschikt voor grote ruimtes. Qua volume kan de speaker ook een grote kamer aan, maar geeft wel een licht krakende bass. Het bluetooth bereik met een smartphone is maar liefst 30 meter.

 • Geluid:                                    Totaal vermogen 78,5 Watt. Gevoeligheid 90dB, 360 graden geluid
 • Accuduur:                               15 uur
 • Aansluitmogelijkheden:      Bluetooth 4.1, NFC, 3,5 mm jack
 • Waterbestendigheid:            IPX7 certificering
 • Prijs:                                         €99,-
UE Boom 2 draagbare speaker - Tehcbird Gadgets
Bron: Ultimate Ears

3.     Bose Soundlink Revolve

We kennen het merk Bose natuurlijk als een kwalitatief hoogstaand merk als het om geluid gaat. En dat geldt ook voor Soundlink Revolve. Doordat deze speaker, net als de UE BOOM 2, in de vorm van een cilinder gemaakt, produceert hij geluid in 360 graden. De speaker levert prachtig geluid en bevat een accu die tot 12 uur mee kan! De Bose Soundlink reageert op spraak instructies en is ook te koppelen aan Siri en Google spraakopdrachten. De Bose Connect applicatie maakt het mogelijk om snel meerdere apparaten aan te sluiten op de speaker. Zo kun je snel switchen tussen smartphones en met je vrienden om de beurt nummers afspelen. Deze speaker heeft een afmeting van 82 x 152 x 82 mm en een gewicht van 1089 gram. Ten opzichte van de bovengenoemde speakers is de Soundlink Revolve spatwaterbestendig met IPX4 certificering.

 • Geluid:
 • Accuduur:                                 12 uur
 • Aansluitmogelijkheden:        Bluetooth 4.1, NFC, 3,5 mm jack
 • Waterbestendigheid:             IPX4 certificering (spatwaterdicht)
 • Prijs:                                          €219,-
Bluetooth speaker Bose - Techbrid
Bron: Bose

Ben jij van plan om binnenkort een bluetooth speaker te kopen? Of heb jij er al één die je ook vaak buiten gebruikt? Laat ons dan in de reacties weten welk model dit is en wat jouw ervaringen hiermee zijn!

(Visited 553 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *