laptop Acer die valt onder de top 3 laptops
www.acer.com

De top 3 laptops van dit moment

Werk, privé of voor je opleiding; vrijwel niemand kan nog zonder laptop. Doordat we met zijn alle steeds mobieler worden, is werken vanuit huis of een andere locatie steeds vaker een optie. Ook de gemiddelde student kan niet zonder laptop. Sterker nog: veel boeken worden tegenwoordig vervangen door online documenten. En wat doen we in onze vrije tijd? Juist. Ook in dat geval wordt de laptop veelvuldig gebruikt, bijvoorbeeld om lekker rond te kijken op het internet of om te bingewatchen op Netflix. Daarom zetten we de top 3 laptops van dit moment voor je op een rij. Hierbij hebben we rekening gehouden met de student, de thuiswerker en de gamer. Zit er iets voor jou tussen?

1. Acer Aspire ES1-523 (€499)

Deze uitvoering van de Acer Aspire ES is ideaal voor studenten of mensen die administratieve functies uitoefenen. Wanneer je je laptop voornamelijk gebruikt voor te internetten, mailen en tekstverwerken is deze ideaal. Leuke bijkomstigheid: door het anti reflecterende Full HD beeldscherm kun je onder iedere omstandigheden je (huis)werk doen. Daar komt nog eens bij kijken dat deze al binnen 15 seconde volledig opgestart is dankzij de ingebouwde SSD. Ideaal voor als je last-minute aanschuift bij je hoorcollege. Een uitstekende laptop voor een aantrekkelijke prijs!

de laptop Acer Aspire ES
Bron: Acer

2. HP Pavilion Power 15-CB (€1.299)

Voor de thuiswerker is de HP Pavilion Power ideaal. Zeker wanneer je een grafische achtergrond hebt kun je uitstekend uit de voeten met dit model. Natuurlijk leent de Macbook zich hier ook uitstekend voor, maar mocht je eens op zoek zijn naar iets anders is dit een prima alternatief. Foto- en videobewerking, websites bouwen en programmeren en andere zware, audiovisuele programma’s zijn geen enkel probleem voor deze HP met i7 processor. Met 2,21 kg is het niet de meest lichte laptop voor onderweg, maar wel de meest handige voor creatieve thuiswerkers. De reviews liegen er niet om!

Laptop HP Pavilion Power 15-CB
Bron: HP

3. Lenovo Legion Y520-15 (€1.199)

Hoe duurder hoe beter? Dat gaat natuurlijk niet altijd op. Voor de gamers onder ons die niet direct de hoofdprijs willen of kunnen betalen is deze editie van de Lenovo Legion meer dan geschikt. De  NVIDIA GeForce GTX 1050 videokaart zorgt voor goede grafische prestaties en vloeiende, bewegende beelden. Met behulp van de ingebouwde PCIe SSD starten al je games, apps en programma razendsnel op. Dankzij het verlichte toetsenbord is deze Lenovo een garantie voor heel wat (late) uurtjes gameplezier!

Laptop Lenovo Legion Y520-15
Bron: Lenovo
(Visited 256 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *