Techbird camera's v60s actioncam

Review: V60S 4K Ultra HD action sport camera

In het eerdere artikel 3 actioncams met een goede prijs-kwaliteitverhouding gaven we aan dat er een uitgebreide review aan zat te komen over de V60S sport camera. Inmiddels hebben we de V60S ontvangen en uitgebreid getest. Door de zeer lage prijs van 35 euro en een beschrijving met zeer goede specificaties, waren wij erg benieuwd naar deze camera. In dit artikel bespreken we deze actioncam. We starten met de unboxing video waarin we het pakket uitpakken en vervolgens de beeldkwaliteit van de V60S laten zien.

Unboxing video V60S

Met de unboxing video hieronder zie je wat er allemaal in het pakket zit. Daarnaast zie je in de video verschillende beelden die met de v60s zijn gefilmd. Wat vind jij van de beeldkwaliteit? Laat het ons weten via de reacties onderaan!

De V60S; een compleet pakket

De V60S wordt geleverd met bijna alle accessoires die je ooit nodig gaat hebben voor je actioncam. De camera wordt geleverd met de volgende accessoires:

 • Onderwaterbehuizing: Het valt direct op dat de camera in zijn verpakking al in de onderwaterbehuizing zit. De onderwaterbehuizing is geschikt om tot maximaal 30 meter onderwater te filmen. Hoewel het dekselklepje van de onderwaterbehuizing goed bevestigd is, krijg je hier alsnog een reserve-onderdeel van.
 • Afstandsbediening: Verder wordt er een afstandsbediening meegeleverd met de camera. De afstandsbediening bevat een knop om een video op te nemen en een knop om foto’s te maken. Je kunt de afstandsbediening aan je arm bevestigen met de meegeleverde band. Tevens fijn om te weten; de afstandsbediening wordt inclusief batterij geleverd. Je kunt hem dus direct gebruiken!
 • Mounts: Naast bovengenoemde accessoires krijg je 10 mounts (opzetstukjes) die je ook op GoPro accessoires kunt bevestigen. Zo zitten er onder andere mounts bij voor op een helm, fiets, tripod en selfiestick. Hieronder zie je een foto uit de handleiding die de mogelijkheden van de mounts laat zien. Heb je niet genoeg aan de mounts? Niet getreurd; de fabrikant heeft ook nog een aantal tyraps en dubbelzijdige tape bijgevoegd.
Actioncam accessoires v60s techbird
Voorbeelden toepassingen mounts V60SSpecificaties V60S

De V60S is een actioncam met veel opties en is voor een prijs van slechts 35 euro, een krachtig apparaat. Zo neemt de camera video’s op in 4K met 30 fps met zijn 16 megapixels lens. Hieronder hebben we belangrijkste specificaties op een rijtje gezet:

 • 2 inch lcd-scherm
 • Wifi (om camera op smartphone aan te sluiten)
 • 16 megapixels foto resolutie
 • Video opname o.a. mogelijk in 4K & 30 fps of 1080p & 60 fps
 • Wijdhoeklens 170 graden
 • 900 mAh Li-ion accu (vervangbaar)
 • Time-lapse & slow-motion modus
 • Ondersteund micro SD-kaart tot maximaal 64 gb (niet meegeleverd)
 • Micro HDMI-uitgang
Camera's_actioncam_v60s
Accessoires bij V60S

XDV-app

Voor zowel iOs als Android is de XDV-app beschikbaar. Door de ingebouwde wifi-functie kun je de camera verbinden met je smartphone. In de app kun je alle instellingen aanpassen die je normaal via de camera zelf verandert. Het leuke van de app is dat je via je smartphone kunt opnemen en live kunt meekijken. Let op: de camera moet wel binnen een straal van 10 meter zijn zodat het wifi-signaal sterk genoeg blijft om een goede verbinding te behouden.

Wij zijn erg tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding van de V60S actioncam. Hoe denken jullie hierover? Of heb je zelf andere ervaringen met actioncams die je wilt delen? Laat het ons weten via de reacties! PS. vergeet dit artikel niet te delen op social media via onderstaande share buttons!

(Visited 825 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

4 reacties

  1. Hoi Willem,

   Fijn dat je zo enthousiast bent over de beeldkwaliteit! Deze actioncam is alleen te koop bij gearbest.com en is merkloos. Hij heeft dan wel V60S als modelnaam gekregen. Je kunt hem in de webshop van Gearbest bekijken!

   Groetjes,

   Techbird Redactie

 1. Voor deze prijs is de kwaliteit zeer goed. Daarbij krijg je voor dit bedrag ook veel accessoires erbij. Voor een simple mount piece van Go Pro ben je al vaak het dubbele kwijt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *