De meest praktische manier om je Nintendo of Xbox tegoed aan te vullen

Als je een Nintendo of Xbox console hebt gekocht, wil je deze uiteraard aanvullen met games, accessoires, demo’s van nieuwe games en in-game currencies. Hiervoor gebruik je een eWallet. Dit is de meest praktische manier om je Nintendo of Xbox tegoed aan te vullen. Daarnaast is dit ook een perfect cadeau voor een gamer. Hij of zij kan zelf op ieder moment het gewenste item aanschaffen. Daarnaast maak je het voor jezelf gemakkelijk omdat je 24/7 het tegoed kunt aanschaffen. We leggen hieronder uit hoe dit werkt.

Xbox Gift Card aanschaffen om een aankoop te doen in de Xbox store

Je schaft Xbox gift cards aan om je Xbox game store tegoed aan te vullen. Je kunt dit tegoed aanschaffen om de allernieuwste games, DLC’s en avatar items aan te schaffen. Daarnaast is dit, zoals de naam gift card heel toepasselijk aangeeft, een uitstekend cadeau waar een gamer zeker blij mee zal zijn. Een Xbox Gift Card is eenvoudig online verkrijgbaar en kan worden gewaardeerd met een bedrag van 5, 10, 15, 20, 25, 30, 50 of 75 euro. Een Xbox Gift Card is dus een tegoed om geld op je Xbox- of Microsoft-account te zetten. Dit soort gift cards staan ook wel bekend als Wallet Top Ups. Het is de meest veilige toepassing om een online aankoop te doen in de Xbox store. Je hoeft immers geen bank- of creditcardgegevens te koppelen aan je account.

Hoe werkt de aanschaf van Wallet Top Ups?

De aanschaf van Wallet Top Ups werkt zeer eenvoudig. Je kunt hiervoor je bestelling plaatsen bij een hierin gespecialiseerde webshop. De betaling gaat via iDeal en als dit voltooid is, ontvang je direct de codes in je e-mail. Je kunt deze code gebruiken om via de Xbox console of via je PC het geld op je eWallet te storten. Dit bedrag kun je op ieder gewenst moment uitgeven en is onbeperkt houdbaar.

Xbox Gift Card of Microsoft cadeaukaart?

De termen Xbox Gift Card en Microsoft cadeaukaart worden veelvuldig door elkaar gebruikt wat in de praktijk voor verwarring kan zorgen. Dit is echter onnodig want met een Xbox Gift Card en Microsoft cadeaukaart worden dezelfde kaarten bedoeld. Behalve de naam zit er geen verschil tussen deze gift cards.

Wat kun je met een Nintendo eshop Card?

Een Nintendo eShop Card is een prepaid kaart waarmee je jouw Nintendo eWallet kan aanvullen. Het principe van deze Wallet Top Ups is exact hetzelfde als bij de Xbox Gift Card het geval is. Ook in dit geval kun je op een eenvoudige manier een eshop tegoed kopen waarmee je nieuwe content kunt aanschaffen voor je 2DS, 3DS of Switch. Daarnaast kun je volledig nieuwe games kopen. Wat ook goed is om te weten, is dat er regelmatig interessante aanbiedingen te vinden zijn in de Nintendo eShop. Hiervoor kun je uiteraard je Nintendo eShop Card voor gebruiken. Hiervoor gebruik je de opwaardeercode van jouw My Nintendo account. Een Nintendo eshop Card is verkrijgbaar in een waarde van 15, 25 en 50 euro.

Een handige service van Nintendo is dat je een “kinderslot” kunt aanbrengen waarmee je kan voorkomen dat je kinderen ongewenste aankopen doen of games aanschaffen waar ze nog te jong voor zijn of waar je als ouder niet achter staat. Dit kinderslot kun je instellen met behulp van de instellingen van de Nintendo console. Zoals je merkt kun je op de meest praktische manier je Nintendo of Xbox tegoed aanvullen en hier op de gewenste manier gebruik van maken.

Lees ook: Zo scoor je jouw favoriete spelcomputer voor de beste prijs

(Visited 141 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *