Zo scoor je jouw favoriete spelcomputer voor de beste prijs

Een van de leukste manieren om je vrije tijd te besteden: games spelen op een spelcomputer. Tegenwoordig worden er met grote regelmaat de vetste games uitgebracht en die kun je het beste spelen op een nieuwe game console waarop de games het beste werken, zoals de Nintendo Switch. Met grote regelmaat worden hier nieuwe games voor uitgebracht en als je van gamen houdt, is dit een spelcomputer die je echt niet mag missen. Maar hoe tik je ‘m nou het goedkoopste op de kop? Dat leggen wij je uit.

Nintendo Switch

We beginnen met een van de populairste spelcomputers van dit moment, de Nintendo Switch. De Switch is populair onder jong en oud en er zijn al tal van vette games uitgebracht die je hierop kunt spelen, zoals Animal Crossing en FIFA. De Switch is niet altijd in de aanbieding, maar is vaak wel voordeliger te krijgen als je ‘m koopt in combinatie met een of meerdere spellen. Is er momenteel geen aanbieding? Dan kan het echt lonen om even te wachten, want hij is regelmatig ergens voordeliger te krijgen. Op 12 februari 2021 komt er een Nintendo Switch Super Mario Limited Edition uit, dat is dus een goede kans om tegen een goede prijs een Nintendo Switch te scoren!

Microsoft Xbox Series X

De nieuwste consolevan Microsoft die de hoogste snelheid en de beste prestaties levert. Dat betekent dat je er fantastisch op kunt gamen: korte laadtijden, geweldige graphics en soepele gameplay. Daar zit een flink prijskaartje aan – maar dan heb je ook wat. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld vergelijkingssites, kun je op ieder moment zien waar hij het goedkoopste wordt aangeboden. Het loont soms om dit even in de gaten te houden omdat de prijs nog wel eens kan zakken.

Sony Playstation 4 Pro 1 TB

De Sony Playstation 4 Pro 1 TB is een vernieuwde versie van de Playstation 4. Het is de meest krachtige uitvoering van de Playstation 4 en daarmee een gewilde gameconsole. Ook hier is de welbekende combinatie van de spelcomputer samen met een bepaalde game regelmatig in de aanbieding. Ga je online een beetje zoeken, dan ontdek je dat hij af en toe in de aanbieding is bij verschillende winkels. In het voorjaar wil hij nog wel eens zakken in de prijs – bijna tijd om jouw slag te slaan dus!

Kies voor een prijsalert

Als je op zoek bent naar de beste aanbieding, kun je op bepaalde vergelijkingssites kiezen voor een prijsalert: een mailtje dat je krijgt wanneer de prijs van een bepaald product nog lager zakt. Als je geduld hebt, is dit een goede optie. Zo weet je namelijk zeker dat je jouw favoriete games kunt spelen voor de laagste prijs!

(Visited 119 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *