huawei p20 pro en AI

De Huawei P20 pro en AI: wat zijn de mogelijkheden?

Kunstmatige intelligentie in je nieuwe telefoon, klinkt dat als toekomstmuziek? Dat is het absoluut niet! Huawei heeft een telefoon op de markt gebracht die slim gebruik maakt van deze nieuwe techniek wat resulteert in foto’s die eruitzien alsof ze door een professional zijn gemaakt. In dit artikel zetten we de mogelijkheden van AI en de nieuwe Huawei P20 pro voor je op een rijtje.

De Huawei P20 pro

De technische specificaties van de nieuwe Huawei P20 Pro zwart, die tevens ook verkrijgbaar is in blauw of paars , zijn verbazingwekkend. De Huawei P20 pro is de topper in het gamma van de Chinese fabrikant. Het toestel is voorzien van een 6.1 inch OLED-scherm dat de gehele voorkant van de telefoon beslaat. En het toestel is voorzien van maar liefst drie camera’s. Het is de ultieme gadget voor wie van fotograferen houdt, maar niet steeds op stap wil met een grote, professionele camera. De Huawei P20 pro is bovendien waterdicht en heeft een geheugenopslag van 128 GB. Dus ben je op zoek naar een nieuwe telefoon, neem dan zeker de Huawei mee in je overwegingen. En wil je dat milieubewust doen, dan kan dat ook. Je kunt bijvoorbeeld je telefoon recyclen. Het recyclen van oude telefoons kan financieel aantrekkelijk zijn en het is sowieso beter voor de planeet als onderdelen hergebruikt kunnen worden.

huawei pro p20 zwart

Vernieuwend: de camera

Meest opvallend aan de nieuwe Huawei P20 pro is de camera. Die gebruikt kunstmatige intelligentie (AI) om foto’s nóg mooier te maken. De software begrijpt wat het onderwerp van je foto is en past de camera-instellingen daarop aan. Bovendien is de gezichtsherkenning verbeterd en zien je foto’s eruit alsof je professionele studio-effecten hebt gebruikt. Ander opvallend punt is de snelheid van de camera. Binnen 0.3 seconden maak je vanuit de slaapstand een foto. De kunstmatige intelligentie zorgt voor stabilisatie van je opnames door bewegingen te compenseren. Zowel video’s als foto’s zijn dus scherper dan voorheen.

Huawei P20 pro camera

Huawei P20 pro kopen

Een nieuwe telefoon kopen kan op verschillende manieren, je kunt zowel online als offline snel een nieuwe beste vriend in huis hebben. Bestel de Huawei P20 bij KPN of andere telecomaanbieders zodat je gelijk een abonnement af kunt sluiten. Maak je gebruik van een SIM-only abonnement, dan kun je het toestel los kopen. De kosten zijn dan wel in één klap voor je rekening, terwijl je met een nieuw toestel bij een abonnement vooral iets terugvindt in je maandlasten.

De keus is aan jou. Verdiep je eens in de specificaties die voor jou belangrijk zijn en wie weet maak jij binnenkort ook mooiere foto’s dan je ooit had durven denken.

(Visited 270 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *