Praktische gadgets klanten

4 handige gadgets die je aan jouw klanten kunt geven!

Als je een handige gadget cadeau geeft aan je klanten dan breid je zowel je naamsbekendheid uit en bouw je een goede relatie op. Gadgets bedrukken bijvoorbeeld zorgt ervoor dat je een grote doelgroep bereikt met een beperkt budget. Een gadget is een uitstekend relatiegeschenk omdat deze vaak multifunctioneel zijn en daardoor geschikt voor verschillende doelgroepen en boodschappen. Wij hebben 4 handige gadgets die je cadeau kunt geven aan jouw klanten op een rijtje gezet.

Gadget voor klanten #1 – Draadloze oplader als relatiegeschenk

Een draadloze oplader is vernieuwend, hip, makkelijk te bedrukken en leuk om te ontvangen. Jouw klant kan de draadloze oplader gebruiken om zijn of haar telefoon eenvoudig op te laden. Deze opladers zijn compatibel met alle smartphones die Qi rechargeable zijn. Tegenwoordig zijn bijna alle modellen Qi rechargeable, waaronder de iPhone 11. Als jouw klant de draadloze oplader op kantoor gebruikt, heb jij een goede reclame voor je bedrijf.  Grote kans dat collega’s van jouw klant hun telefoon tussendoor ook eenvoudig en snel op willen laden met de bedrukte draadloze oplader.

Gadget voor klanten #2 – Selfiestick weggeven

Een selfiestick is een cadeau dat je geeft met een knipoog. Stiekem vindt iedereen het hartstikke leuk om selfies te maken. Een selfiestick wordt daarnaast veel meegenomen naar buiten, waardoor dit een relatiegeschenk is dat je naamsbekendheid zeker ten goede komt. Grote kans dat de selfiesticks die jij cadeau doet ook in het buitenland gebruikt worden. Laat de gadgets bedrukken met jouw logo of merknaam voor maximale exposure.

Gadget voor klanten #3 – Doe een activity tracker cadeau

Heeft jouw bedrijf een actieve Go-Getter filosofie? Dan is een activity tracker een tof cadeau voor jouw klanten of zakenrelaties. Een activity tracker stimuleert een gezonde leefstijl en moedigt aan om te gaan wandelen, sporten of om wat vaker de trap te pakken. Je hebt de keuze uit vele soorten, van een eenvoudige stappenteller tot een model dat het slaapritme en de hartslag in de gaten houdt. Voor ieder budget is er dus wel een geschikt model te vinden.

Gadget voor klanten #4 – Creditcardhouders met bedrukking

Creditcardhouders zijn stijlvolle en praktische relatiegeschenken. Een creditcardhouder kun je laten bedrukken met jouw logo en/of tekst. Jouw klant neemt de creditcardhouder overal mee naartoe. Niet alleen is een creditcardhouder geschikt voor creditcards en pasjes maar het kan ook gebruikt worden voor visitekaartjes. Vaak kun je bedrukte gadgets al bestellen in een kleine oplage, waardoor dit ook een uitstekend cadeau is om weg te geven als je een eenmanszaak of kleine onderneming hebt.

(Visited 446 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *