Deze apparaten zijn onmisbaar voor een Apple fan

Deze apparaten zijn onmisbaar voor een Apple fan

Ben jij een Apple fan? Dan hangt jouw huis natuurlijk vol met de nieuwste snufjes van Apple. Apple heeft al diverse apparaten op de markt gebracht. In dit artikel laten we de producten van Apple zien die onmisbaar zijn voor een Apple fan.

iPhone XS

Een Applefan heeft natuurlijk een iPhone als smartphone. De iPhone XS is de nieuwste iPhone die in 2018 uitgebracht is. De telefoon draait op de nieuwste chip van Apple namelijk de A12-chip. De chip is kleiner, sneller en zorgt ervoor dat je accu minder snel leeg gaat in verhouding met zijn voorganger. Een iPhone mag zeker niet ontbreken aangezien bijna alle apparaten van Apple alleen gekoppeld  kunnen worden aan een telefoon met een IOS-besturingssysteem.

Apple watch 3

Als  tech-liefhebber mag een slimme horloge om je pols natuurlijk niet ontbreken. Voor de Applefans is er de Apple watch 3. Met het horloge kun je sporten, muziek luisteren, mails en berichten lezen, en nog veel meer. Apple heeft zich met de smartphone vooral gericht op gezondheid. Het horloge meet dingen zoals je aantal gelopen stappen en je hartslag. De Apple watch 3 kun je alleen verbinden met een telefoon die een IOS-besturingssysteem heeft. Dus alleen met een iPhone maar dat is voor een Applefan geen probleem.

Apple HomePod

De slimme speaker van Apple is de concurrent van de Google home. Doordat de Apple HomePod siri-ondersteuning biedt kun je hem gemakkelijk met je stem bedienen. Het apparaat zelf is ongeveer zeventien centimeter hoog. Uit de speaker komt mooi en helder geluid en het beschikt  over een krachtige woofer. Naast muziek luisteren kun je er ook allerlei apparaten in huis mee bedienen. Via spraakbesturing of de app op je telefoon kun je de Apple HomePod opdrachten geven. Je kunt apparaten zoals je lampen, thermostaat en ook televisie bedienen. Zeg bijvoorbeeld ‘He Siri speel Netflix af’ en op jouw televisie wordt vervolgens Netflix opgestart. Wel moet je er rekening mee houden dat apparaten alleen bediend kunnen worden als ze compatible zijn met Apple HomeKit.

Apple MacBook Air 13,3

Apple heeft een aantal krachtige computers en laptops. Op dit moment is de Apple MacBook Air 13,3 de beste keuze. De MacBook Air 13,3 is een lichte laptop met een gewicht van 1,35kg. Je kunt hem dus gemakkelijk overal mee naar toe nemen. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat je constant een stopcontact in de buurt moet hebben. De Macbook heeft namelijk een accuduur die ongeveer 12 uur lang mee gaat, dat kan bij intensief gebruik  iets minder zijn. Dankzij de krachtige i5 processor van Intel start de laptop gemakkelijk op en kun je eenvoudig meerdere taken uitvoeren zonder dat de laptop vastloopt. De MacBook is ook te verbinden met je iPhone. Zo kan je ermee bellen zonder je telefoon te pakken, of een document bewerken en vervolgens op je mobiel er verder mee gaan.

Heb jij al een van deze apparaten aangeschaft? Of ontbreekt er nog een apparaat dat een Applefan moet hebben? Laat het weten in een reactie hieronder.

(Visited 240 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *