gadgets op kantoor

Deze 4 gadgets mogen niet ontbreken op kantoor

Op kantoor kan je diverse gadgets wel gebruiken. Zowel gadgets voor onderweg naar afspraken als gadgets voor op je bureaublad. Deze gadgets kunnen je werk makkelijker, leuker en interessanter maken. Ben je benieuwd geworden naar welke gadgets absoluut niet mogen ontbreken op kantoor? Lees er dan snel meer over in het artikel!

1. Smartphone gadgets

Er zijn diverse kantoorbenodigdheden noodzakelijk om je werkzaamheden uit te kunnen voeren. Daarnaast zijn we veel bezig met onze mobiel en moeten wij bereikbaar blijven voor eventuele klanten, relaties en dergelijke. Hierdoor zijn smartphone gadgets onmisbaar geworden! Denk aan een popsocket, een kleine gadget die voor een goede grip van de telefoon zorgt. Of een mobiele oplader, zodat jij te allen tijde je telefoon kunt opladen, zowel op kantoor als onderweg.

blue nebula posocket
Bron: bestbuy.com

2. Koffiemokhouder

Wie houdt er niet van een lekkere kop koffie (of thee) aan het begin van de dag en tussen de werkzaamheden door? Koffie is voor sommige de benzine die hun gaande houdt gedurende de dag. Echter is het wel gevaarlijk om dit op je bureau, naast al je elektronische apparaten, neer te zetten. Hiervoor is de koffiemokhouder uitgevonden, een handige kleine gadget die je aan je bureau vast kan klemmen. Zo kan jij op een veilige en verantwoorde genieten van je benodigde cafeïne.

aluminium koffiemokhouder
Bron: winparts.nl

3. Projectie muis

Als je een gewone muis gewend bent en een te gekke gadget wilt toevoegen aan jouw kantoor, dan is de ODiN Aurora echt wat voor jou! Aan de naam kan je het niet direct aflezen maar dit is een laser muis. Het kleine apparaatje (geschikt voor op elk bureau) projecteert lasers op je tafel in een vlak. Binnen dit vlak kan je met je vingers klikken, swipen en tikken zonder een muis nodig te hebben. Deze gadget is erg tof en valt bij vele in de smaak door zijn gemakkelijke gebruik…na wat oefenen!

projectiemuis van het merk odin
Bron: kickstarter.com

4. Digitale smartpen

Met een digitale smartpen worden de werkzaamheden op kantoor voor jou een stuk makkelijker gemaakt. Met de pen kan je audio opnames maken tijdens een vergadering of presentatie bijvoorbeeld. Vervolgens zet de pen deze opname om in digitaal schrift. Je aantekeningen worden dus voor je gemaakt en zo heb je zelf de volledige aandacht over voor de presentatie. Wanneer je een bepaald onderwerp wilt opzoeken, typ je simpelweg dat woord in en zoek het apparaat naar dat onderdeel in het gesprek, de presentatie of het interview. Een absolute must have gadget voor ieder kantoor! Naast deze pen zijn er ook diverse andere gadgets voor aantekeningen.

Bron: Schrijfopshop.nl
(Visited 300 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *