reisgadgets_techbird_reizen
Digitaltrends.com

3 onmisbare reisgadgets voor op vakantie!

De zomervakantie is begonnen en de vakantie – die je al maanden geleden hebt geboekt – komt steeds dichterbij. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je voor een last-minute gaat of dat je nog een vakantie moet boeken. Ongeacht of je bestemming nu ver weg of dicht bij huis is, wij bespreken drie toffe gadgets die jouw vakantie nog leuker maken!

1. The Air Hook

Ga je met het vliegtuig naar je vakantiebestemming? Met de Air Hook geef jij jezelf op een makkelijke manier een comfort upgrade. Bevestig de Air Hook aan het inklaptafeltje en je tablet aan de Air Hook. Vervolgens bevestig je de cupholder onder de Air Hook voor het creëren van nog meer comfort. Erg handig voor de kids of gewoon een leuke gadget voor jezelf. De Air Hook schaf je al aan voor $24,95. Fijne vlucht!

reisgadgets in het vliegtuig airhook
Bron: The Airhook

2. LenzO

LenzO is een extreem goede onderwaterbehuizing met cameralens voor de iPhone 6 en 7. Het bedrijf achter deze gadget – Valstech – startte met de speciale onderwaterhoesjes voor de iPhone 6(S), haalde via Kickstarter genoeg geld op voor de productie van iPhone 7 behuizingen en werd succesvol. De LenzO is niet zomaar een onderwaterbehuizing. Je hebt géén app nodig voor deze gadget, maar schuift je iPhone gewoon in de LenzO om vervolgens het water in te gaan! Met deze behuizing kun je het toestel tot 100 meter diep gebruiken. Laat je hem per ongeluk los tijdens het duiken? Dan hoef je er niet achteraan, want de LenzO blijft drijven. Terwijl je iPhone in de LenzO zit, kun je het toestel blijven gebruiken. Door middel van een speciaal mechanisme kun je via twee knoppen swipen en klikken. Hierdoor kun je bijvoorbeeld de gemaakt onderwaterfoto’s direct terugkijken terwijl je nog aan het duiken bent. Ideaal dus! De LenzO is te koop vanaf $295,00.

Reisgadget_Lenzo_onderwatercamera_techbird
Bron: Valstech

3. Block

Sommige mensen gaan op vakantie voor hun rust. Houd jij daar ook zo van? Dan raden we je deze Block gadget absoluut aan. De makers van Block spelen in op de disconnect-trend en hebben daarom een gadget ontwikkeld die af en toe afstand creëert tussen mens en smartphone. De smartphone is tegenwoordig onmisbaar in ons leven. En de manier waarop wij écht contact met elkaar maken veranderd hiermee helaas ook. Block helpt je op een simpele manier om vaker écht contact met elkaar te maken. Block is een cilindervormige pot die uit één stuk aluminium is gemaakt. Nadat je het deksel op de cilinder plaatst, wordt alle elekro-magnetische straling in de pot geblokt. De Block is dus bedoeld om af en toe je smartphone in te leggen zodat er geen enkel signaal op je telefoon binnenkomt. Wil je dus een dagje géén meldingen binnenkrijgen? Stop dan je toestel in een Block! De Block is momenteel nog niet te koop, maar je kunt hem al wel reserveren!

Reisgadget Block Techbird
Bron: Meetblock

Bovenstaande gadgets geven je gemak maar ook rust! Natuurlijk zijn er nog veel meer tech-gadgets die erg handig zijn tijdens je vakantie. Denk maar aan een powerbank of een draagbare speaker! Wij zijn benieuwd naar wat jouw favoriete reisgadgets zijn. Laat het ons weten via de reacties hieronder!

Beoordeel dit artikel:
(Visited 222 times, 2 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *