De beste smartphones van dit moment

Elk jaar komen er weer nieuwe smartphones op de markt. Ieder jaar worden ze nog beter en nog sneller. Tegenwoordig heeft bijna iedereen een smartphone, ook je opa en oma. Eigenlijk kun je in het dagelijks leven bijna niet meer zonder smartphone. Ook dit jaar zijn er weer allerlei modellen op de markt gekomen. Laten we snel gaan kijken naar het aanbod van dit moment. 

Waar moet je op letten als je een smartphone koopt?

Als je een nieuwe smartphone wilt kopen zijn er een aantal dingen waar je aan moet denken. Wat wil je precies doen met de smartphone? Wat is je budget? Met een smartphone van 200 euro kun je net als met een smartphone van 1000 euro bellen, internetten, foto’s maken en Whatsappen. Wat het verschil maakt is meestal de hardware. Een duurdere smartphone heeft een beter scherm, werkt sneller en heeft betere camera’s. Denk er dus goed over na wat je echt belangrijk vindt in een smartphone.

Wat zijn de trends?

De laatste jaren lijken smartphones niet veel te veranderen. Er is weinig innovatie op het gebied van functionaliteit. Er worden vooral stappen gemaakt op het gebied van batterij, processorkracht en camera’s. Doordat de camera’s steeds beter worden kun je inmiddels ook foto’s maken in omstandigheden met weinig licht. De meeste smartphones hebben inmiddels drie camera’s en meestal heb je ook een ultra-groothoeklens en een zoomlens tot je beschikking. 

OnePlus Nord 2 PacMan

Dit is een erg apart en grappig toestel. Deze smartphone heeft een bekende game als thema. Je krijgt er bouwblokjes bij die je met lego kunt gebruiken. Daarmee kun je een standaard maken om je telefoon op te zetten. Dit nieuwe toestel is prima op technische vlak. Het is een snelle smartphone die beschikt over een goede camera voor deze prijsklasse. Het is een uniek toestel, een echt verzamelaarsobject. 

Samsung Galaxy S22

Het nieuwe model van Samsung is de Galaxy S22. Dit model is compacter dan zijn voorganger. De S22 kent drie modellen. De S22, de S22 Plus en de S22 Ultra. De Plus variant is de grotere uitvoering van de S22. Koop je de Plus variant dan krijg je net wat meer dan wanneer je kiest voor de S22. Een groter scherm, 6,6 inch in plaats van 6.1 inch. en ook beschikt het toestel over een grotere batterij. Handig als je het belangrijk vindt dat de batterij van je toestel lang mee gaat. Voor het toestel heb je een speciaal hoesje nodig, omdat de afmetingen van het toestel afwijken van die van het basismodel. Je hebt dus een speciaal Samsung Galaxy S22 Plus hoesje nodig. Met een telefoonhoesje van Smartphonehoesjes.nl weet je zeker dat je S22 Plus goed beschermd is tegen vallen en stoten.  

Samsung Galaxy Fold

Dit apparaat is een combinatie tussen een tablet en een telefoon. Als je hem uitvouwt kun je hem als tablet gebruiken. Deze smartphone is bedoeld voor mensen die altijd online willen zijn, maar geen groot toestel willen meenemen overal naar toe. Voor de hybride werker is dit een uitstekend toestel. 

Apple Iphone 13 serie

Op 14 september van dit jaar werd de Apple Iphone 13 gepresenteerd bij het grote publiek. Er zijn vier modellen verschenen, de iPhone 13, de iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro en het meest exclusieve toestel, de iPhone 13 Pro Max. De toestellen lijken op het eerste gezicht niet veel veranderd ten opzichte van hun voorganger, maar van binnen zijn ze behoorlijk veranderd. Het Oled scherm is bijvoorbeeld 28% helderder. Er is 5G ondersteuning en de nieuwste iPhones hebben een snelle A15 Bionic-chipset. Al jaren behoren de smartphones van Apple tot de top als het gaat om de kwaliteit van de camera. Dat is ook bij de 13 serie het geval. De iPhone 13 en de 13 Mini hebben een hoofdcamera met twaalf megapixel met optische beeldstabilisatie. 

Sony Xperia 5 III

Ben je op zoek naar een toestel in een lagere prijsklasse, maar met goede specificaties? Dan zou je eens kunnen nadenken over de Xperia 5 III van Sony. Sony vaart al jaren stug zijn eigen koers op de smartphonemarkt. De Xperia 5 III is een compacter dan het vlaggenschip de Xperia 1 III, maar het heeft wel de camera’s van het vlaggenschip. Het toestel beschikt over snelle hardware en een batterij van 4500 mAh waar je makkelijk de dag mee doorkomt.  

(Visited 162 times, 1 visits today)
Beoordeel dit artikel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *